Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie grip Newell do D300/D700

używa ktoś?
    produkt dosyć nowy, na zdjęciach wygląda o niebo lepiej niż Alphy i Hahnele, bez żadnyc bajerów typu pilot, ładowarka samochodowa, wygląda identycznie jak oryginał.

Domyślnie

opcja "szukaj" się kłania

Domyślnie

no niestety - opcja "szukaj" nie daje rezultatów, gdyby kolega sprawdził zamiast pisać sarkastyczne odpowiedzi to by wiedział :P
    a tak na poważnie to ciężko znaleźć jakikolwiek komentarz kogoś kto używa tego gripa dlatego założyłem temat.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slip_sc Zobacz posta
    no niestety - opcja "szukaj" nie daje rezultatów, gdyby kolega sprawdził zamiast pisać sarkastyczne odpowiedzi to by wiedział :P
    a tak na poważnie to ciężko znaleźć jakikolwiek komentarz kogoś kto używa tego gripa dlatego założyłem temat.
    to slabo kolega szuka bo sam bralaem udzial w dyskusji na temat tych gripow i sam pytalem jak sie sprwauja dla mnie Newell jest ladniejszy od reszty ale to dalej niestety slaby plastik... po wzieciu do reki (brzmi to dosc dwuzancznie) emocje opadaja ;p

Domyślnie

używam z d300s i jestem zadowolony. Dobre wykonanie oraz bardzo dobry stosunek cena/jakość, 24 m-ce gwarancji więc bez większego ryzyka można spróbować

Uprawnienia umieszczania postów