PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Przed Piknikiem

jacekz40
29-03-2011, 16:54
Mam nadzieję, że to krajobraz ;) Zastanawiałem się do jakiej kategorii pasuje te zdjęcie...ale wyszło mi, że do tej.
Ludzie (dziewczyny) też mogą być częścią krajobrazu. Tak z zaskoczenia przyłapałem je jak sobie radośnie śpiewały, gdy mnie spostrzegły nagle zamilkły, spłoszyłem je ;) taka mała konsternacja (już po wykonaniu kliku klapnięć) :mrgreen:
...nawet fajnie im to wychodziło.

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img856.imageshack.us/i/dsc36480.jpg/)

może komuś przypadnie do gustu :)

Duder
29-03-2011, 17:10
Zdjęcie z klimatem. Jak najbardziej krajobraz, choć pasowałoby też do architektury. Mam nadzieję, że to nie przeze mnie tak się wachałeś. :-)
Bez dziewczyn nie byłoby tego zdjęcia MZ.

touran
29-03-2011, 17:27
...mi też się podoba, a patrząc oczyma owych dziewcząt to niezły spektakl odgrywa tu niebo.

jacekz40
29-03-2011, 17:59
Zdjęcie z klimatem. Jak najbardziej krajobraz, choć pasowałoby też do architektury. Mam nadzieję, że to nie przeze mnie tak się wachałeś. :-)
Bez dziewczyn nie byłoby tego zdjęcia MZ.

Duder ja za duży jestem, żeby się bać :mrgreen: a każdą uwagę, krytykę cenię i szanuję. Tamta uwaga dotyczyła zupełnie innego kadru ;)
Tak prawdę mówiąc zdjęcie pasuje do bardzo wielu kategorii, no może zdecydowanie z wyjątkiem makro :-D
Wchodząc do amfiteatru liczyłem na to, że będzie zupełnie pusty a tu takie urocze dziewczyny, no i po cichutku wykorzystałem sytuację :wink: Jestem pewny, że z takim sympatycznym dodatkiem kadr jeszcze bardziej zyskał.

Seeker
29-03-2011, 18:52
Jest klimat.

darko
29-03-2011, 22:04
Jest klimat.
jest impreza :D

A jak by ten dół trochę rozjaśnić?

Duder
29-03-2011, 22:16
Jezu, ale walnąłem byka - "waHać się" przecież. To z pośpiechu.

MarianS
30-03-2011, 06:58
Ładnie w kadrze i niebo.Pozdrawiam

evilseed
30-03-2011, 08:06
Dużo uroku temu zdjęciu dodają dziewczyny i niebo z obserwowaną vigrą. Jest spektakl i widownia. Super!