Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Przed Piknikiem

Domyślnie Przed Piknikiem

Mam nadzieję, że to krajobraz Zastanawiałem się do jakiej kategorii pasuje te zdjęcie...ale wyszło mi, że do tej.
    Ludzie (dziewczyny) też mogą być częścią krajobrazu. Tak z zaskoczenia przyłapałem je jak sobie radośnie śpiewały, gdy mnie spostrzegły nagle zamilkły, spłoszyłem je taka mała konsternacja (już po wykonaniu kliku klapnięć)
    ...nawet fajnie im to wychodziło.

może komuś przypadnie do gustu

Domyślnie

Zdjęcie z klimatem. Jak najbardziej krajobraz, choć pasowałoby też do architektury. Mam nadzieję, że to nie przeze mnie tak się wachałeś.
    Bez dziewczyn nie byłoby tego zdjęcia MZ.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

...mi też się podoba, a patrząc oczyma owych dziewcząt to niezły spektakl odgrywa tu niebo.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Zdjęcie z klimatem. Jak najbardziej krajobraz, choć pasowałoby też do architektury. Mam nadzieję, że to nie przeze mnie tak się wachałeś.
    Bez dziewczyn nie byłoby tego zdjęcia MZ.
    Duder ja za duży jestem, żeby się bać a każdą uwagę, krytykę cenię i szanuję. Tamta uwaga dotyczyła zupełnie innego kadru
    Tak prawdę mówiąc zdjęcie pasuje do bardzo wielu kategorii, no może zdecydowanie z wyjątkiem makro
    Wchodząc do amfiteatru liczyłem na to, że będzie zupełnie pusty a tu takie urocze dziewczyny, no i po cichutku wykorzystałem sytuację Jestem pewny, że z takim sympatycznym dodatkiem kadr jeszcze bardziej zyskał.

Domyślnie

Jest klimat.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Seeker Zobacz posta
    Jest klimat.
    jest impreza

A jak by ten dół trochę rozjaśnić?
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Jezu, ale walnąłem byka - "waHać się" przecież. To z pośpiechu.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Ładnie w kadrze i niebo.Pozdrawiam

Domyślnie

Dużo uroku temu zdjęciu dodają dziewczyny i niebo z obserwowaną vigrą. Jest spektakl i widownia. Super!
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Uprawnienia umieszczania postów