PDA

Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Bez zęba na przedzie..

mlmar
22-03-2011, 13:09
Obrabiam właśnie fotografie ze ślubu i dosyć często niestety pojawia się delikwent bez zęba na przedzie. Starałem się wybierać kadry w których korzystniej wygląda.. (nie szczerzy się) ale dotarłem do momentu kiedy ma szerokiego banana niestety na sztandarowej fotce z młodymi.. nie miałem serca podczas fotografowania prosić go o zamknięcie ust (;

proponujecie zgodnie z charakterem reportażu zostawić ten skupiający uwagę fizyczny feler?

czy niemoralnie go załatać czyniąc zdjęcie bardziej harmonijnym pięknym obrazem i może zyskać sobie wdzięcznego potencjalnego klienta? (;

stock
22-03-2011, 13:10
podeslij młodym wglądówke w wersji bezzebnej i w wersji w tzw pełnym rynsztunku. Niech zadecydują co chca miec w albumie.

R
22-03-2011, 13:35
poszukaj fotki zamieszczonej na forum przez kolege mistrzucieczki, byl tam ostatnio podnoszony temat zeba "zero" moze zastosujesz go w swojej pracy :mrgreen:

sbs2005
23-03-2011, 09:14
poszukaj fotki zamieszczonej na forum przez kolege mistrzucieczki, byl tam ostatnio podnoszony temat zeba "zero" moze zastosujesz go w swojej pracy :mrgreen:

heheheeh w szczegolnosci to poprawione miod malina :D

124miko
23-03-2011, 10:29
Moim zdaniem zostawić tak jak jest. Myślę, że można założyć, iż był to świadomy ruch celem skupienia na sobie uwagi otoczenia. Młodzi zapraszając go i pozując do fotografii mieli wiedzę kto to jest i jak wygląda. Może właśnie z powodu niestandardowego zachowania, czy poczucia estetyki został na tę uroczystość zaproszony.

pastwisko
23-03-2011, 13:47
Moim zdaniem zostawić tak jak jest. Myślę, że można założyć, iż był to świadomy ruch celem skupienia na sobie uwagi otoczenia. Młodzi zapraszając go i pozując do fotografii mieli wiedzę kto to jest i jak wygląda. Może właśnie z powodu niestandardowego zachowania, czy poczucia estetyki został na tę uroczystość zaproszony.

Ja myslałem ze na ślub to się zaprasza rodzinę i znajomych, a nie ludzi którzy się z tłumu wyróżniają...

mlmar
23-03-2011, 23:23
Świadomym ruchem miałoby być wybicie sobie zęba celem skupiania uwagi? ppp;
szalony pogląd p;

Posłuchałem rady stock'a. Młodzi wybrali wersję z zębem. Ale sam cały czas mam problem co bym zrobił gdybym miał sam podjąć decyzję. We wskazanym wyżej temacie z niebieskim murzynem oczywiście zostawiłbym brak, ale w ślubne foto dopiero wrastam i zastanawiam się trochę czy to nie jest rewia mody