Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Oszczędny w słowach Awatar mlmar
    Miasto
    Katowice / krk

Domyślnie Bez zęba na przedzie..

Obrabiam właśnie fotografie ze ślubu i dosyć często niestety pojawia się delikwent bez zęba na przedzie. Starałem się wybierać kadry w których korzystniej wygląda.. (nie szczerzy się) ale dotarłem do momentu kiedy ma szerokiego banana niestety na sztandarowej fotce z młodymi.. nie miałem serca podczas fotografowania prosić go o zamknięcie ust (;

proponujecie zgodnie z charakterem reportażu zostawić ten skupiający uwagę fizyczny feler?

czy niemoralnie go załatać czyniąc zdjęcie bardziej harmonijnym pięknym obrazem i może zyskać sobie wdzięcznego potencjalnego klienta? (;

Domyślnie

podeslij młodym wglądówke w wersji bezzebnej i w wersji w tzw pełnym rynsztunku. Niech zadecydują co chca miec w albumie.

Domyślnie

poszukaj fotki zamieszczonej na forum przez kolege mistrzucieczki, byl tam ostatnio podnoszony temat zeba "zero" moze zastosujesz go w swojej pracy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    poszukaj fotki zamieszczonej na forum przez kolege mistrzucieczki, byl tam ostatnio podnoszony temat zeba "zero" moze zastosujesz go w swojej pracy
    heheheeh w szczegolnosci to poprawione miod malina
    "Nikon może mieszkać z innymi zwierzętami i dziećmi. Obowiązuje umowa adopcyjna. Kociak dostanie wyprawkę: paczkę karmy, legowisko, miseczki i ulubioną zabawkę."
    WaWeWu

Domyślnie

Moim zdaniem zostawić tak jak jest. Myślę, że można założyć, iż był to świadomy ruch celem skupienia na sobie uwagi otoczenia. Młodzi zapraszając go i pozując do fotografii mieli wiedzę kto to jest i jak wygląda. Może właśnie z powodu niestandardowego zachowania, czy poczucia estetyki został na tę uroczystość zaproszony.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 124miko Zobacz posta
    Moim zdaniem zostawić tak jak jest. Myślę, że można założyć, iż był to świadomy ruch celem skupienia na sobie uwagi otoczenia. Młodzi zapraszając go i pozując do fotografii mieli wiedzę kto to jest i jak wygląda. Może właśnie z powodu niestandardowego zachowania, czy poczucia estetyki został na tę uroczystość zaproszony.
    Ja myslałem ze na ślub to się zaprasza rodzinę i znajomych, a nie ludzi którzy się z tłumu wyróżniają...
    Völkchlor

Oszczędny w słowach Awatar mlmar
    Miasto
    Katowice / krk

Domyślnie

Świadomym ruchem miałoby być wybicie sobie zęba celem skupiania uwagi? ppp;
    szalony pogląd p;

Posłuchałem rady stock'a. Młodzi wybrali wersję z zębem. Ale sam cały czas mam problem co bym zrobił gdybym miał sam podjąć decyzję. We wskazanym wyżej temacie z niebieskim murzynem oczywiście zostawiłbym brak, ale w ślubne foto dopiero wrastam i zastanawiam się trochę czy to nie jest rewia mody

Uprawnienia umieszczania postów