Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] A......macie.....
Uwazam, ze jezdzic w to samo miejsce wiele razy to nie wstyd.......uwazam takze, ze mozna zrobic coraz lepsze kadry......Z Zakopanego mam troche ciekawych zdjec ktore napewno pokaze, obrobie je w wolnej chwili, ale wiem napewno, ze wroce tam i poprawie to co spapralem:D
Szuflada ponizej, jak ktos nie lubi to niech nie oglada.......wiem, wiem, nuda......moge powiedziec to samo o wielu innych kadrach, ale nie to tutaj oceniamy;)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img684.imageshack.us/i/dsc7860.jpg/)
Bardzo ładne. Ja nie mam uwag żadnych. Wszystko jest na swoim miejscu.
Ale czy tam naprawdę nie da się pójść w inne miejsce?
Jacenty Z.
19-03-2011, 00:41
[CENTER]Uwazam, ze jezdzic w to samo miejsce wiele razy to nie wstyd.......uwazam takze, ze mozna zrobic coraz lepsze kadry......
Święte słowa, choć czasem smutno bywa, gdy to któreś kolejne podejście wychodzi gorzej niż pierwsze, bo coś tam...
Podoba mi się cała góra i środek kadru. Dół bym trochę ściął. Ta jasna góra w oddali, zwieńczona laurem z chmur, wygląda jak Olimp ;) Zaś lewa i prawa strona kadru przypominają piekło i niebo, bądź jasną i ciemną stronę mocy :)
Święte słowa, choć czasem smutno bywa, gdy to któreś kolejne podejście wychodzi gorzej niż pierwsze, bo coś tam...
Wtedy nie pokazujemy.....
Nemeth da sie......narazie tam sie nie wybieram;)
Nie widziałem wcześniejszych, ale to odbieram pozytywnie.
Karbulot
19-03-2011, 07:54
Grzesiu, masz takie fajne plenery, chociażby tę skałę nad wodą (nie pamiętam nazwy). Daj już spokój tym łódkom :) .
nuuuda ;) ...a teraz serio: ja tam zawsze z przyjemnością oglądam Wasze zdjęcia z łódkami, bo na bdb zdjęcia za każdym razem miło spojrzeć. Miejscówka jest świetna, a te pagórki oświetlone w tle jak zawsze są super.
Mi tam zawsze podobały się te "wasze" łódeczki :).
A podane w taki sposób tym bardziej :).
pozytywy juz uslyszales, wiec powtarzac sie nie bede...
wg mnie troche za duzo gory i za duzo doly, bardziej panoramicznie bym to widziala...
i ten kontrast bardzo zimne lodki i cieplutka gora moze tak nie koniecznie...
ale to takie delikatne czepialstwo, generalnie nie jest zle ;)
pozdroofki
zgAGA
wg mnie troche za duzo gory i za duzo doly, bardziej panoramicznie bym to widziala...
i ten kontrast bardzo zimne lodki i cieplutka gora moze tak nie koniecznie...
Kompletnie sie nie zgodze, kadr jest w pelni swiadomy i przemyslany, kolorystyka zamierzona a zimnych lodek nie widze, ale jako facet widze mniej kolorow;)
Ładnie wyszło choć miałeś lepsze z tego miejsca
po to sie dodaje, zeby poznac opinie innych, moja jest wlasnie taka, a ze Ty inna miales wizje to i pieknie :)
sztuka i gusta, wiesz jak to jest, jednemu corka, drugiemu tesciowa, czy jakos tak ;)
pozdroofka
zgAGA
Nikonozaur
22-03-2011, 20:55
Widać coś, wiesz co... ;)