Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie A......macie.....

Uwazam, ze jezdzic w to samo miejsce wiele razy to nie wstyd.......uwazam takze, ze mozna zrobic coraz lepsze kadry......Z Zakopanego mam troche ciekawych zdjec ktore napewno pokaze, obrobie je w wolnej chwili, ale wiem napewno, ze wroce tam i poprawie to co spapralem

Szuflada ponizej, jak ktos nie lubi to niech nie oglada.......wiem, wiem, nuda......moge powiedziec to samo o wielu innych kadrach, ale nie to tutaj oceniamy

Domyślnie

Bardzo ładne. Ja nie mam uwag żadnych. Wszystko jest na swoim miejscu.

Ale czy tam naprawdę nie da się pójść w inne miejsce?
    Ostatnio edytowane przez Nemeth ; 19-03-2011 o 00:41

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    [CENTER]Uwazam, ze jezdzic w to samo miejsce wiele razy to nie wstyd.......uwazam takze, ze mozna zrobic coraz lepsze kadry......
    Święte słowa, choć czasem smutno bywa, gdy to któreś kolejne podejście wychodzi gorzej niż pierwsze, bo coś tam...

Podoba mi się cała góra i środek kadru. Dół bym trochę ściął. Ta jasna góra w oddali, zwieńczona laurem z chmur, wygląda jak Olimp Zaś lewa i prawa strona kadru przypominają piekło i niebo, bądź jasną i ciemną stronę mocy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek Z. Zobacz posta
    Święte słowa, choć czasem smutno bywa, gdy to któreś kolejne podejście wychodzi gorzej niż pierwsze, bo coś tam...

Wtedy nie pokazujemy.....
    Nemeth da sie......narazie tam sie nie wybieram

Domyślnie

Nie widziałem wcześniejszych, ale to odbieram pozytywnie.

Domyślnie

Ciekawa odslona.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Grzesiu, masz takie fajne plenery, chociażby tę skałę nad wodą (nie pamiętam nazwy). Daj już spokój tym łódkom .
    Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
    Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB

Domyślnie

nuuuda ...a teraz serio: ja tam zawsze z przyjemnością oglądam Wasze zdjęcia z łódkami, bo na bdb zdjęcia za każdym razem miło spojrzeć. Miejscówka jest świetna, a te pagórki oświetlone w tle jak zawsze są super.
    pozdrawiam, Łukasz

Domyślnie

Mi tam zawsze podobały się te "wasze" łódeczki .
    A podane w taki sposób tym bardziej .

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów