PDA

Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] Wiślana 1

wpkx
09-03-2011, 23:47
http://wpk.eltrakon.pl/L1008952%20Wislana%201.jpg
źródło (http://wpk.eltrakon.pl/L1008952%20Wislana%201.jpg)

pastwisko
10-03-2011, 01:24
Fajne światło :)

vASQ
10-03-2011, 05:22
Fajne światło :)

I tylko to, poranne piekne swiatelko. Troche nie czaje tresci i nijako sie czuje ogladajac naroznik budynku.

Borbet
10-03-2011, 19:12
A do mnie przemawia to zdjęcie i powtórzę to co powiedzieli przedmówcy świetne światło.

rawa
11-03-2011, 02:52
.swiatlo,naturalnie,solidnie jak zawsze ale tu jakbys przymknal oko na kompozycje tym razem.nie jest zle,ale jakos tak 'ot' ..
pozd8)

ranbir kapoor
11-03-2011, 13:11
brakuje mi tu choc troche wody jak na wislana przystalo

pastwisko
11-03-2011, 13:13
I tylko to, poranne piekne swiatelko. Troche nie czaje tresci i nijako sie czuje ogladajac naroznik budynku.

A jak oglądasz drzewo na środku pola to czujesz się pewniej? :)

bercik
11-03-2011, 13:34
Już, jestem !
Powiem tak, ja bym na twoim miejscu trochę odpoczął z tą "produkcją", może mniej ale więcej z przemyślanym pomysłem na zdjęcie. Odnoszę wrażenie, że bogaty snob jest jakby już trochę zmęczony robieniem pstryków. Takie doły twórcze ma każdy, moze warto dać odpocząć sprzętowi i sobie a może wyjechać na chwilę w inne miejsce. A może jeszcze inaczej, ja kiedyś na początku drogi fotograficznej to wymyślałem sobie jakiś fajny tytuł ( czasy hipisowskie temu sprzyjały ) i próbowałem szukać motywu który by się nadawał pod wymyślony tytuł. Teraz tego już tak nie robię, ale wówczas bardzo mnie to bawiło i nie powiem też było twórczo, bo nałazić "trza się było" a niekiedy sytuację wyreżserować. Kończę bo pewnie nie na temat. I niestety ta fotka też na nie !:-(

wpkx
11-03-2011, 13:47
Już, jestem !
Powiem tak, ja bym na twoim miejscu trochę odpoczął z tą "produkcją", może mniej ale więcej z przemyślanym pomysłem na zdjęcie. Odnoszę wrażenie, że bogaty snob jest jakby już trochę zmęczony robieniem pstryków. Takie doły twórcze ma każdy, moze warto dać odpocząć sprzętowi i sobie a może wyjechać na chwilę w inne miejsce. A może jeszcze inaczej, ja kiedyś na początku drogi fotograficznej to wymyślałem sobie jakiś fajny tytuł ( czasy hipisowskie temu sprzyjały ) i próbowałem szukać motywu który by się nadawał pod wymyślony tytuł. Teraz tego już tak nie robię, ale wówczas bardzo mnie to bawiło i nie powiem też było twórczo, bo nałazić "trza się było" a niekiedy sytuację wyreżserować. Kończę bo pewnie nie na temat. I niestety ta fotka też na nie !:-(

Ależ berciku! Nie tu miałeś się produkować. :D

bercik
11-03-2011, 13:56
Ależ berciku! Nie tu miałeś się produkować. :D

A gdzie ?