Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Wiślana 1

Domyślnie Wiślana 1

Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Fajne światło
    Völkchlor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pastwisko Zobacz posta
    Fajne światło
    I tylko to, poranne piekne swiatelko. Troche nie czaje tresci i nijako sie czuje ogladajac naroznik budynku.

Domyślnie

A do mnie przemawia to zdjęcie i powtórzę to co powiedzieli przedmówcy świetne światło.
    D90 | N35 | S10-20
    <a href="https://www.facebook.com/manonthewhiteline">Man on the White Line</a>

Domyślnie

.swiatlo,naturalnie,solidnie jak zawsze ale tu jakbys przymknal oko na kompozycje tym razem.nie jest zle,ale jakos tak 'ot' ..
    pozd
    ..
    www.facebook.com/vaydaimages
    www.vaydaimages.com

Domyślnie

brakuje mi tu choc troche wody jak na wislana przystalo
    Road to Manila

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vASQ Zobacz posta
    I tylko to, poranne piekne swiatelko. Troche nie czaje tresci i nijako sie czuje ogladajac naroznik budynku.
    A jak oglądasz drzewo na środku pola to czujesz się pewniej?
    Völkchlor

Zbanowany
    Miasto
    Pacyfik

Domyślnie

Już, jestem !
    Powiem tak, ja bym na twoim miejscu trochę odpoczął z tą "produkcją", może mniej ale więcej z przemyślanym pomysłem na zdjęcie. Odnoszę wrażenie, że bogaty snob jest jakby już trochę zmęczony robieniem pstryków. Takie doły twórcze ma każdy, moze warto dać odpocząć sprzętowi i sobie a może wyjechać na chwilę w inne miejsce. A może jeszcze inaczej, ja kiedyś na początku drogi fotograficznej to wymyślałem sobie jakiś fajny tytuł ( czasy hipisowskie temu sprzyjały ) i próbowałem szukać motywu który by się nadawał pod wymyślony tytuł. Teraz tego już tak nie robię, ale wówczas bardzo mnie to bawiło i nie powiem też było twórczo, bo nałazić "trza się było" a niekiedy sytuację wyreżserować. Kończę bo pewnie nie na temat. I niestety ta fotka też na nie !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bercik Zobacz posta
    Już, jestem !
    Powiem tak, ja bym na twoim miejscu trochę odpoczął z tą "produkcją", może mniej ale więcej z przemyślanym pomysłem na zdjęcie. Odnoszę wrażenie, że bogaty snob jest jakby już trochę zmęczony robieniem pstryków. Takie doły twórcze ma każdy, moze warto dać odpocząć sprzętowi i sobie a może wyjechać na chwilę w inne miejsce. A może jeszcze inaczej, ja kiedyś na początku drogi fotograficznej to wymyślałem sobie jakiś fajny tytuł ( czasy hipisowskie temu sprzyjały ) i próbowałem szukać motywu który by się nadawał pod wymyślony tytuł. Teraz tego już tak nie robię, ale wówczas bardzo mnie to bawiło i nie powiem też było twórczo, bo nałazić "trza się było" a niekiedy sytuację wyreżserować. Kończę bo pewnie nie na temat. I niestety ta fotka też na nie !
    Ależ berciku! Nie tu miałeś się produkować.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Zbanowany
    Miasto
    Pacyfik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Ależ berciku! Nie tu miałeś się produkować.
    A gdzie ?

Uprawnienia umieszczania postów