Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] Ocean Deep
aboutalithium
04-03-2011, 00:15
Hej ho :-D
Modelka: Estelle
Make-up/Styl/Photo: ja :smile:;-)
[CENTER]//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
gregzorba
04-03-2011, 02:24
bardzo smacznie :)
Bardzo ładna modelka, staranna stylizacja ale jak dla mnie czegoś brakuje. Nie umiem napisać czego ale brakuje do całości.
ps. nie wiem czy to na moim monitorze, ale w okolicach pach widzę jakieś żółcienie.
Sądzę że zasługą braku tego czegoś są wąskie kadry i nieklasyczne kadrowanie. Może gdyby dodać nieco góry i przesunąć twarz do mocnego punktu, całość bardziej harmonizowałaby z urodą modelki.
aboutalithium
04-03-2011, 11:08
Hej, dzieki za opinie.
Wiem, wiem...kadry sa nabardziej nie klasyczne - lubie skupiac sie na spokrzeniu i nie koniecznie wychwytywac czubek glowy) ;)
@ eagis: mozna by rzeczywiscie zmniejszyc ta zolta koloryzacje, na moim monitorku nie rzucaja sie w oczy, aczkolwiek ;)
Mario__M
04-03-2011, 13:09
Jeszcze spytam, świeciłaś dish'em czy oktą?
aboutalithium
04-03-2011, 14:36
Jeszcze spytam, świeciłaś dish'em czy oktą?
Bjuti disz ;)
aboutalithium
04-03-2011, 15:14
Jesli przechodzi tu admin - mozna byloby dwojeczke dac do pierwszego postu pod jedynka? Dzieki ;)
Nie wiem czy 1 czy 2...
Co wy myslicie :?:
2
[CENTER]//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Ale dalej żółty zafarb... czy tylko u mnie to widać?
PawelPrzez
04-03-2011, 15:29
u mnie jest ok - bez zafarbów
trochę jest zafarb ale nie przeszkadza. Zdjęcia i modelka cudne
Wg mnie jest kadr jest ok,wybieram 1
Mario__M
05-03-2011, 11:30
U mnie zafarbu żadnego nie ma :P a foty sa obie bardzo dobre jak dla mnie 8-)
Pierwsza wersja, moim zdaniem, lepsza.
ładne:) jeśli chodzi o szczegóły to trochę za bardzo rzuca się w oczy różnica w kolorze skóry biustu i reszty dekoltu- zwłaszcza w 2 secie. możnaby trochę podkolorować?
slowik-k-g
05-03-2011, 17:34
Ja tam jestem zachwycony ob świetne!!
Nie wiem czy 1 czy 2...
Co wy myslicie :?:
zdecydowanie 1 :-)