Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Ocean Deep

Domyślnie Ocean Deep

[CENTER]Hej ho

Modelka: Estelle
    Make-up/Styl/Photo: ja

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 31-01-2025 o 21:31 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Domyślnie

bardzo smacznie
    | D600 + MB-D14 | 15-30mm f/2.8 | 50mm f/1.4 | 85mm f/1.8 | SB900 | GoPro | Lowepro |

Domyślnie

Bardzo ładna modelka, staranna stylizacja ale jak dla mnie czegoś brakuje. Nie umiem napisać czego ale brakuje do całości.
    ps. nie wiem czy to na moim monitorze, ale w okolicach pach widzę jakieś żółcienie.

Domyślnie

Sądzę że zasługą braku tego czegoś są wąskie kadry i nieklasyczne kadrowanie. Może gdyby dodać nieco góry i przesunąć twarz do mocnego punktu, całość bardziej harmonizowałaby z urodą modelki.
    Z6II|FTZII|N10-24|N14-24|N35|N24-70|N105VR|N70-200VRII|TC-14EIII|TC-17EII|SB800|YN-685|YN-460II|YN-622N-TX|YN-622N|YN RF-602|YN RF-603
    Było: D700+MB-D10|D200+MB-D200|

Domyślnie

Hej, dzieki za opinie.
    Wiem, wiem...kadry sa nabardziej nie klasyczne - lubie skupiac sie na spokrzeniu i nie koniecznie wychwytywac czubek glowy)
    @ eagis: mozna by rzeczywiscie zmniejszyc ta zolta koloryzacje, na moim monitorku nie rzucaja sie w oczy, aczkolwiek

Domyślnie

Jeszcze spytam, świeciłaś dish'em czy oktą?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mario__M Zobacz posta
    Jeszcze spytam, świeciłaś dish'em czy oktą?
    Bjuti disz

Domyślnie

Jesli przechodzi tu admin - mozna byloby dwojeczke dac do pierwszego postu pod jedynka? Dzieki

[CENTER]Nie wiem czy 1 czy 2...
    Co wy myslicie

2

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-03-2025 o 12:51 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Domyślnie

Ale dalej żółty zafarb... czy tylko u mnie to widać?

Domyślnie

u mnie jest ok - bez zafarbów

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów