Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] paula
http://psychodelic.org/%7Esailor/test/paulina/s1_DSC4101.jpg
Podoba mi się. Zacząłem się zastanawiać o czym modelka myśli :):) Podoba mi się poza, oświetlenie, spojrzenie modelki, oraz smoliście czarny ubiór. Bardzo ładne zdjęcie. Pozdrawiam :)
to jeszcze jedno z serii .. tym razem w kolorze ;)
http://psychodelic.org/%7Esailor/test/paulina/s_DSC4069.jpg
Sailor, ty jak zapodasz kawałek uda to normalnie... bardzo dobre zwłaszcza BW, i to spojrzenie.. choć może nogi lekko zbyt nachalnie na pierwszym planie i kiecka ginie na ciemnej skórze ale i tak ocieka kobietą.
wydaje mi sie ze modelka ma tendencje do przymróżania oczu.. troszke brakuje mi ich na jedynce
Kamash, modelka ma niesety dosc male oczy i na fotac ciezko niezmiernie wydobyc ich pelen blask ;)
No psia kość bardzo ładne zdjęcie! I co więcej, to nie takie co to się robi za pieniądze, ale naprawde ładne, z duszą i charakterem. Nawet dla mnie, kto szuka w fotografii jedynie poezji i reszta, włącznie z techniką się nie liczy, to zdjęcie jest wyjątkowe.
nie wierze .. musze isc zapisac to markerem na scianie...
nie wierze .. musze isc zapisac to markerem na scianie...
Zapisz, bo warto. Więcej taka okazja może się nie trafić :)
gregoire7
18-01-2007, 15:12
Fajne, fajne, jedynka świetnie współgra z Twoim avatarem :), a tak poza tym - spróbowałbym wersji z bardziej otwartą prawą dłonią, choć wtedy dłoń mogłaby być zbyt ciemną plamą
1 - swietna poza modelki. I like :) Chetnie bym zobaczyl w mniej kontrastowym wydaniu :)
Archangel
18-01-2007, 15:28
1 b. fajna!
moze ciut bucików brakuje ale tot akie tam czepianie sie heh
gregoire7 - sam sobie odpoweidziales na pytanie :) poza tym wtedy nie byloby widac palcow :)
kender - pewnie da sie zrobic ;)
Archangel - wlasnie do tego zdjecia specjalnie buty zostaly zdjete :) :) :) w butach klimat by imho troche opadl
Z butami dokladnie tak! W butach by bylo mniej ciekawie.
nie podoba mi sie jej lewa lydka na 1 focie, reszta niezle, 2 fot bez emocji, ot takie o ;)
skulinski
19-01-2007, 14:34
sailor- Twoje pierwsze zdjecie ktore mi sie podoba :) (mowa o 1). gratuluje ujecia.
Marek Urbanowski
19-01-2007, 14:42
Muszę przyznać,że jedynka bardzo pobudziła moją wyobraźnię:)poza w jakiej siedzi modelka,wyraz twarzy,papieros i zgrabne gołe nogi,stopy sprawiają,że....hmm...jednym slowem we właściwym czasie nacisnołeś spust migawki...,a to sztuka nielada.Gratulacje kolego:)
jedynka :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:: shock::shock::shock::shock: bardzo zmysłowa
kolejne bardziej zawadiackie..... podoba się
Jedynki pogratuluje. ( faktycznie cos jest z lewą łydka- jakas taka zbyt wychudzona, lub specyficzny cień) Ale mimo to zdjęcie jest dobre. Świetna poza modelki - tylko kobiety potrafią tak usiąść.
Jedynka pasuje do avatar'u xD
Dwójka mi się nie podoba, nie te oczy.
wampirek
21-01-2007, 13:13
Nie tak dawno widzialem tu na forum czyjes pierwsze proby (nie pamietam czyje) fotografa czy modelki, czy moze obojga, ale poza wzieta zywcem z twojej jedynki. lub po prostu taka sama.
Mnie by to bardzo cieszylo, ze ktos sie uczy akurat "na mnie", podglada i probuje nasladowac w detalach.
Na temat twoich zdjec sie nie wypowiadam, ograniczam sie do czytania wszelkich do nich uwag. Mi sie po prostu zawsze podobaja.
pzdr
irek
Sebastiann
21-01-2007, 15:22
Jedynka idealna, b&w, poza, kadr, wszystko.:)
szczebrzeszyn
22-01-2007, 11:45
pierwsza fotografia bardzo mi się podoba jest z klasą