Szukaj
Podoba mi się. Zacząłem się zastanawiać o czym modelka myśliPodoba mi się poza, oświetlenie, spojrzenie modelki, oraz smoliście czarny ubiór. Bardzo ładne zdjęcie. Pozdrawiam
![]()
Sony Alfa 65 Coolpix 4200 + Tachimetr Nikon NPL352
to jeszcze jedno z serii .. tym razem w kolorze![]()
![]()
Sailor, ty jak zapodasz kawałek uda to normalnie... bardzo dobre zwłaszcza BW, i to spojrzenie.. choć może nogi lekko zbyt nachalnie na pierwszym planie i kiecka ginie na ciemnej skórze ale i tak ocieka kobietą.
wydaje mi sie ze modelka ma tendencje do przymróżania oczu.. troszke brakuje mi ich na jedynce
Kamash, modelka ma niesety dosc male oczy i na fotac ciezko niezmiernie wydobyc ich pelen blask![]()
No psia kość bardzo ładne zdjęcie! I co więcej, to nie takie co to się robi za pieniądze, ale naprawde ładne, z duszą i charakterem. Nawet dla mnie, kto szuka w fotografii jedynie poezji i reszta, włącznie z techniką się nie liczy, to zdjęcie jest wyjątkowe.
nie wierze .. musze isc zapisac to markerem na scianie...
Fajne, fajne, jedynka świetnie współgra z Twoim avatarem, a tak poza tym - spróbowałbym wersji z bardziej otwartą prawą dłonią, choć wtedy dłoń mogłaby być zbyt ciemną plamą
Skontaktuj się z nami