Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Wgłąb
http://wpk.eltrakon.pl/L1000590%20Wglab.jpg
źródło (http://wpk.eltrakon.pl/L1000590%20Wglab.jpg)
Sam nie wierzę w to co napiszę, ale ... pierwszy raz Twoja psina mi przeszkadza.
Jestem w stanie sobie wyobrazić ten przepiękny krajobraz bez udziału istot żywych i ten krajobraz cholernie mi sie podoba. Właśnie w BW.
To jest bardzo dobre zdjęcie.
krzysztofz24
24-01-2011, 13:26
Ladnie kadrowo, rzeczywiscie wzrok jest dobrze wglab prowadzony, troche rozprasza mnie ta pustka po prawej i jeszcze te linie sie tam zbiegaja w okolicach mocnego punktu.
Ale to chyba nie o to "wglab" chodzi w tym zdjeciu;-)...
Mamy psa oswietlonego intrygujacym bocznym swiatelkiem(tak mysle ze slonce zachodzi, i zaraz zapadnie zmierzch...+1punkt do klimatu), ktory patrzy sie wglab tych krzaczorow posrodku, a tam jest TEN cien i to wlasnie wglab jego patrzy pies.
Nie wiem czy sie zgodzisz na taka ingerencje(bo udzielasz sie aktywnie w pewnym ortodoksyjnym watku;-)), ale mozna by ten cien troche powiekszyc w PS-ie, przyciemnic...wiesz zrobis takie "jadro ciemnosci". Klimat fotografi wiele by zyskal i bylby mocniejszy...
Ogolnie mi pasuje, ale mozna by pokombinowac z tym cieniem jak pisalem.
Nie wiem czy sie zgodzisz na taka ingerencje(bo udzielasz sie aktywnie w pewnym ortodoksyjnym watku;-))
Co by było, gdyby... Pomysł, oczywiście, dobry. :)
Jednak nie zgodzę się na taką ingerencję, choć raczej nie dlatego, że gdzieś się udzielam... Ja się udzielam? Pan mnie z kimś pomylił! ;)
We mnie budzi niepokój...
Przypomina mi rodzinne strony, do których nie chcę wracać...
Przynajmniej na razie. Albo nie - jednak w ogóle...
Wybacz ten ekshibicjonizm emocjonalny w Twoim wątku... :)
Tylko czemu Figa zawsze do nas tyłem jest? ;) A co do zdjęcia, mimo małego bałaganu w kadrze, to się broni i podoba się.
Tom_Killer
28-01-2011, 09:17
Jest tyłem bo masz zobaczyć wgłąb .. :)
Oryginalny tytuł i dopasowana fota
Całkiem niezły kadr, według mnie jakby było zrobione z lekka wyższego poziomu, to pies by tego kadru tak nie zasłaniał, a tak z tego wgłąb krzaków/drzew zasłonił minimum 2/3 drogi i wychodzi jego wgłąb....