Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Wgłąb

Domyślnie Wgłąb

Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Sam nie wierzę w to co napiszę, ale ... pierwszy raz Twoja psina mi przeszkadza.

Jestem w stanie sobie wyobrazić ten przepiękny krajobraz bez udziału istot żywych i ten krajobraz cholernie mi sie podoba. Właśnie w BW.

To jest bardzo dobre zdjęcie.

Domyślnie

Ladnie kadrowo, rzeczywiscie wzrok jest dobrze wglab prowadzony, troche rozprasza mnie ta pustka po prawej i jeszcze te linie sie tam zbiegaja w okolicach mocnego punktu.
    Ale to chyba nie o to "wglab" chodzi w tym zdjeciu...
    Mamy psa oswietlonego intrygujacym bocznym swiatelkiem(tak mysle ze slonce zachodzi, i zaraz zapadnie zmierzch...+1punkt do klimatu), ktory patrzy sie wglab tych krzaczorow posrodku, a tam jest TEN cien i to wlasnie wglab jego patrzy pies.
    Nie wiem czy sie zgodzisz na taka ingerencje(bo udzielasz sie aktywnie w pewnym ortodoksyjnym watku), ale mozna by ten cien troche powiekszyc w PS-ie, przyciemnic...wiesz zrobis takie "jadro ciemnosci". Klimat fotografi wiele by zyskal i bylby mocniejszy...
    Ogolnie mi pasuje, ale mozna by pokombinowac z tym cieniem jak pisalem.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    Nie wiem czy sie zgodzisz na taka ingerencje(bo udzielasz sie aktywnie w pewnym ortodoksyjnym watku)
    Co by było, gdyby... Pomysł, oczywiście, dobry.
    Jednak nie zgodzę się na taką ingerencję, choć raczej nie dlatego, że gdzieś się udzielam... Ja się udzielam? Pan mnie z kimś pomylił!
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

c-man
    Gość

Domyślnie

We mnie budzi niepokój...
    Przypomina mi rodzinne strony, do których nie chcę wracać...
    Przynajmniej na razie. Albo nie - jednak w ogóle...

Wybacz ten ekshibicjonizm emocjonalny w Twoim wątku...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Lublin/Kraków

Domyślnie

Tylko czemu Figa zawsze do nas tyłem jest? A co do zdjęcia, mimo małego bałaganu w kadrze, to się broni i podoba się.
    Nikon D300 / D90/ D70 | T 12-24 |S 24-70 f/2.8 | N 70-200 VR | 35 f/1.8 | N 50 f/1.8 D| 85 f/1.8 | SB-600 | SB-900 | Lee Filters ND |

Domyślnie

Jest tyłem bo masz zobaczyć wgłąb ..
    Oryginalny tytuł i dopasowana fota
    Amator N d700, N d70s, N 24-70 f/2.8G ED AF-S, S 120-400 f/4.5-5.6 APO DG OS HSM, SB-900

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

Całkiem niezły kadr, według mnie jakby było zrobione z lekka wyższego poziomu, to pies by tego kadru tak nie zasłaniał, a tak z tego wgłąb krzaków/drzew zasłonił minimum 2/3 drogi i wychodzi jego wgłąb....
    .

Uprawnienia umieszczania postów