PDA

Zobacz pełną wersję : problem z Facebook - Nikoniarze

Hosaka
13-01-2011, 21:55
Od kilku dni mam dziwną sytuację z facebookiem i kontem Nikoniarze.pl którego dodałem do "lubię".
Co kilka godzin automatycznie otwiera mi się stronka potwierdzająca że dodałem Nikoniarze.pl do "lubię". W adresie strony którą mi wywala pojawia się [.../widgets/fan.php?api_key...] czyli mniemam że to problem z widgetem na facebooku. Czy ktoś ma podobną sytuację?
Używam Firefoxa w wersji 4.0b8 (wersja beta) to również może mieć związek z tym zachowaniem, system WinXP.
Dzieje się tak co jakiś czas, na FB jestem cały czas zalogowany ale nie mam w tym momencie włączonej karty z FB.
Dziwna sprawa raczej nie problem, problemem byłoby to gdyby nie chodziło o Nikoniarze.pl ;)

edit: Nikoniakrzy dodałem do ulubionych kilka miesięcy temu.

fIlek
13-01-2011, 22:15
Kliknij nie lubię, a potem z powrotem lubię. Powinno pomóc. FB jest pełen bugów i co jakiś czas takie kwiatki wychodzą :)

Hosaka
13-01-2011, 22:23
Wylogowałem się z fb, zrestartowałem firefoxa i zalogowałem ponownie, zobaczę czy się powtarza. Jeśli się powtórzy to zrobię jak radzisz, dzięki.

Hosaka
14-01-2011, 18:45
Zrobiłem wszystko jak wcześniej napisałem i nic nie pomogło.

admin
14-01-2011, 20:00
Też mam dzisiaj problemy z naszym kanałem. Nie mam pojęcia dlaczego. Dodane informacje nie pojawiają się na tablicy.

Hosaka
14-01-2011, 20:31
Też mam dzisiaj problemy z naszym kanałem. Nie mam pojęcia dlaczego. Dodane informacje nie pojawiają się na tablicy.

A to już problem i to poważny.
Zgłoszę swoją sprawę do FB, niech "działają".