Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie problem z Facebook - Nikoniarze

Od kilku dni mam dziwną sytuację z facebookiem i kontem Nikoniarze.pl którego dodałem do "lubię".
    Co kilka godzin automatycznie otwiera mi się stronka potwierdzająca że dodałem Nikoniarze.pl do "lubię". W adresie strony którą mi wywala pojawia się [.../widgets/fan.php?api_key...] czyli mniemam że to problem z widgetem na facebooku. Czy ktoś ma podobną sytuację?
    Używam Firefoxa w wersji 4.0b8 (wersja beta) to również może mieć związek z tym zachowaniem, system WinXP.
    Dzieje się tak co jakiś czas, na FB jestem cały czas zalogowany ale nie mam w tym momencie włączonej karty z FB.
    Dziwna sprawa raczej nie problem, problemem byłoby to gdyby nie chodziło o Nikoniarze.pl

edit: Nikoniakrzy dodałem do ulubionych kilka miesięcy temu.
    Ostatnio edytowane przez Hosaka ; 13-01-2011 o 22:04

Domyślnie

Kliknij nie lubię, a potem z powrotem lubię. Powinno pomóc. FB jest pełen bugów i co jakiś czas takie kwiatki wychodzą

Domyślnie

Wylogowałem się z fb, zrestartowałem firefoxa i zalogowałem ponownie, zobaczę czy się powtarza. Jeśli się powtórzy to zrobię jak radzisz, dzięki.

Domyślnie

Zrobiłem wszystko jak wcześniej napisałem i nic nie pomogło.

Domyślnie

Też mam dzisiaj problemy z naszym kanałem. Nie mam pojęcia dlaczego. Dodane informacje nie pojawiają się na tablicy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin Zobacz posta
    Też mam dzisiaj problemy z naszym kanałem. Nie mam pojęcia dlaczego. Dodane informacje nie pojawiają się na tablicy.
    A to już problem i to poważny.
    Zgłoszę swoją sprawę do FB, niech "działają".

Uprawnienia umieszczania postów