Zobacz pełną wersję : karta gwarancyjna sigma
shaddixx
13-01-2011, 01:27
Czy ktoś z was mógłby podesłać mi albo zamieścić skan karty gwarancyjnej dla obiektywów Sigma? Sam regulamin. Będę ubiegał się o wymianę na nowy egzemplarz a nie mam jak doczytać bo obiektyw mam w serwisie;)
Jutro mogę Ci zrobić zdjęcie karty.
BTW
Wymieniałem kiedyś w serwisie Sigmy szkło na nowe, bo nie mogli mi poprawnie skalibrować z puszką.
Jakby co możemy jutro pogadać przez tel. Opowiem Ci jak to u mnie wyglądało.
shaddixx
13-01-2011, 01:37
noooooo booo ja mam to samo.
3 wizyty już minęły, nie odpowiedzieli na moje oświadczenie o wymianę obiektywu, na które powinni odpisać w 14 dni i teraz kolejny krok przede mną aby to zakończyć.
noooooo booo ja mam to samo.
3 wizyty już minęły, nie odpowiedzieli na moje oświadczenie o wymianę obiektywu, na które powinni odpisać w 14 dni i teraz kolejny krok przede mną aby to zakończyć.
Ja miałem więcej szczęścia, u mnie po dwóch wysyłkach (i nieudanych kalibracjach) szef serwisu przyznał mi rację, że nadal nie jest OK i zaproponował mi wymianę szkła. Rzeczywiście nowe szkło otrzymałem.
Zmykam zaraz spać, jak chcesz to na priv Ci wyślę nr tel do mnie i jutro Ci powiem w szczegółach jak to wyglądało.
5 zł :)
http://img222.imageshack.us/img222/5027/img1666v.jpg
pamietaj, ze tam jest wymiana na "sprzęt wolny od wad" - nie na NOWY