Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] In the air...
The birds.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img84.imageshack.us/img84/517/dsc25841024.jpg)
Pozdrawiam
bardzo ładne zdjęcie , o której godz robiłes / :)
Piękna, mroźna fota w delikatnym, ciepłym świetle. Bardzo mi się ta praca podoba, także dlatego, że dzięki kompozycji i umiejetnym wyczekaniu momentu jest taka... zupełna :)
Jeśli chodzi zaś o ewentualne uwagi, to zastanowiłbym się jedynie nad machnięciem stemplem tuż przy lewej krawędzi - najbliższy niej ptak i to coś tuż za nim (chyba boja) mogłyby się - z korzyścią dla całości - zdematerializować ;)
bardzo ładne zdjęcie , o której godz robiłes /
28 grudnia 2010, godz. 13:57. Więc pora wydawać się może nie szczególna, ale zimą, nad morzem słońce jest już na tyle nisko, że potrafi ładnie zagrać :)
Ładnie wyszło! gdzie to?
Gdynia - Orłowo.
Piękna, mroźna fota w delikatnym, ciepłym świetle. Bardzo mi się ta praca podoba, także dlatego, że dzięki kompozycji i umiejetnym wyczekaniu momentu jest taka... zupełna :)
Jeśli chodzi zaś o ewentualne uwagi, to zastanowiłbym się jedynie nad machnięciem stemplem tuż przy lewej krawędzi - najbliższy niej ptak i to coś tuż za nim (chyba boja) mogłyby się - z korzyścią dla całości - zdematerializować ;)
Teraz, kiedy tak sobie ze spokojem patrzę na to moje "dziecko", rzeczywiście mógłbym się pokusić o dwa kliknięcia stemplem. Tak się tylko usprawiedliwię ;) że bez ramki nie rzuca się to tak mocno w oczy. A że ramkę dodałem tuż przed wrzuceniem na forum, to też nie przyglądałem się zbytnio, czy jakiegoś skrzydełka nie skróciłem. I to był błąd ;)
Ładnie słoneczko zagrało
Ładnie wyszło! gdzie to?
No teraz to masz krechę u mnie ;)
krzysztofz24
03-01-2011, 18:58
Bardzo ladna delikatna kolorystyka zdjecia. Jest mrozno i zimowo...a jednoczesnie mamy to delikatne, lekko cieple swiatelko wkradajace sie w kadr. Bardzo podoba mi sie takie zestawienie. A kadrowo tez gra:-).
The birds is the best :) A poważnie - super światło !
Świetne, ptaki nadają tej fotografii specyficznego klimatu.
Pozdrawiam.
Nikonozaur
03-01-2011, 20:40
Drób drobiem, ale czemu nie fociłeś p drugiej stronie molo, tam to dopiero światełko daje... ;)
Bardzo dobry z ładnym światłem kadr.Pozdrawiam
Drób drobiem, ale czemu nie fociłeś p drugiej stronie molo, tam to dopiero światełko daje... ;)
Po drugiej stronie była jakaś ekipa bajtli, która notorycznie właziła mi w kadr. W końcu stwierdziłem, że szkoda czasu i poszedłem na drugą stronę :)