Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Auto atak
GUINNESSts
02-12-2010, 21:16
Tym razem w dwa auta i osiem chłopa jedziemy;)
1.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/images/63387030618378270888.jpg)
avenarius
02-12-2010, 21:26
To nie jest prawdziwe!
jurek1906
02-12-2010, 21:38
To nie jest prawdziwe!
Ale co nie jest prawdziwe?Niebo,droga,czy cuś innego?Mnie osobiście bardzo się podoba kard,droga świetnie prowadzi wzrok w głąb kadru.Tonacja i obróbka też dobra.Natomiast bardzo nie podoba mi się wprowadzenie.Tomku,lubię Twoje zdjęcia,zawsze chętnie je oglądam,ale to co jest miedzy Tobą a Januszem jakoś mnie mniej interesuje i myślę że innych forumowiczów też.Załatwcie to raz a porządnie na pw i tyle.Pozdrawiam Jurek.
avenarius
02-12-2010, 21:53
Ale co nie jest prawdziwe?Niebo,droga,czy cuś innego?Mnie osobiście bardzo się podoba kard,droga świetnie prowadzi wzrok w głąb kadru.Tonacja i obróbka też dobra.
Ależ mnie też się bardzo podoba, tylko trudno mi uwierzyć, że coś takiego istnieje. Np. właśnie ta droga - równiutka z ładnymi pasami - jak wygenerowana w krzemowych czeluściach procesora.
To oczywiście żart. Ale zastanawiam się na serio nad światłem. Na podłodze wydaje mi się go jakoś za dużo w stosunku do tego, co jest na niebie. I porozkładane jakoś nieregularnie.
Ja to kupuję taki jakie jest :P Ta droga dla mnie jest kozak ! Ogólnie bardzo udana fotografia.
Zdjęcie podoba mi się. Jest z charakterem. Podoba mi się smaczek w postaci zapalonych reflektorów w autach.
Faktem jest, że dość sztucznie całość wygląda.
Mz. świetna fota, wygląda jak z jakiegoś amerykańskiego filmu drogi, a wojenki mnie nie interesuja kompletnie...
Super krajobrazik. Ten czarny asfalt tylko budził moje lekkie wątpliwości ale po krótkim namyśle jestem na TAK. Chciałoby mi się jeszcze zobaczyć ten kadr w pełnym słońcu.
Sylvester
02-12-2010, 23:19
Mz. świetna fota, wygląda jak z jakiegoś amerykańskiego filmu drogi, a wojenki mnie nie interesuja kompletnie...
mam identycznie :)
Fajny klimat !
Oczywiście o zdjęcie mi chodziło :)
Światełko jest bezbłędne i obłędne.