Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Auto atak

Domyślnie Auto atak

Tym razem w dwa auta i osiem chłopa jedziemy

1.

Ostatnio edytowane przez swider ; 02-12-2010 o 22:05 Powód: Prowokacja.

Domyślnie

To nie jest prawdziwe!
    Pozdrawiam!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez avenarius Zobacz posta
    To nie jest prawdziwe!
    Ale co nie jest prawdziwe?Niebo,droga,czy cuś innego?Mnie osobiście bardzo się podoba kard,droga świetnie prowadzi wzrok w głąb kadru.Tonacja i obróbka też dobra.Natomiast bardzo nie podoba mi się wprowadzenie.Tomku,lubię Twoje zdjęcia,zawsze chętnie je oglądam,ale to co jest miedzy Tobą a Januszem jakoś mnie mniej interesuje i myślę że innych forumowiczów też.Załatwcie to raz a porządnie na pw i tyle.Pozdrawiam Jurek.

Domyślnie

.. dla mnie rewelacja.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jurek1906 Zobacz posta
    Ale co nie jest prawdziwe?Niebo,droga,czy cuś innego?Mnie osobiście bardzo się podoba kard,droga świetnie prowadzi wzrok w głąb kadru.Tonacja i obróbka też dobra.
    Ależ mnie też się bardzo podoba, tylko trudno mi uwierzyć, że coś takiego istnieje. Np. właśnie ta droga - równiutka z ładnymi pasami - jak wygenerowana w krzemowych czeluściach procesora.
    To oczywiście żart. Ale zastanawiam się na serio nad światłem. Na podłodze wydaje mi się go jakoś za dużo w stosunku do tego, co jest na niebie. I porozkładane jakoś nieregularnie.
    Pozdrawiam!

Domyślnie

Ja to kupuję taki jakie jest :P Ta droga dla mnie jest kozak ! Ogólnie bardzo udana fotografia.
    "nie pióro czyni obraz lecz malarz"
    Pozdro Kuba

Domyślnie

Zdjęcie podoba mi się. Jest z charakterem. Podoba mi się smaczek w postaci zapalonych reflektorów w autach.

Faktem jest, że dość sztucznie całość wygląda.
    Ostatnio edytowane przez swider ; 02-12-2010 o 22:07 Powód: Czyszczenie.

Domyślnie

Mz. świetna fota, wygląda jak z jakiegoś amerykańskiego filmu drogi, a wojenki mnie nie interesuja kompletnie...

woda
    Gość

Domyślnie

Super krajobrazik. Ten czarny asfalt tylko budził moje lekkie wątpliwości ale po krótkim namyśle jestem na TAK. Chciałoby mi się jeszcze zobaczyć ten kadr w pełnym słońcu.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 03-12-2010 o 00:12 Powód: pis. ("na myśle", "asflat")

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Mz. świetna fota, wygląda jak z jakiegoś amerykańskiego filmu drogi, a wojenki mnie nie interesuja kompletnie...
    mam identycznie

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów