Zobacz pełną wersję : Panel operacje/akcje w CS5
Maciej Służenko
10-11-2010, 11:38
Przesiadłem się z CS3 ang. na CS5 pl i pewna przypadłość przyprawia mnie o palpitacje serca ;) Panel operacje (actions) po przełaczeniu na opcje trybu przycisków czy jak to było w ang wersji buttonów wyswietla mi wszystkie akcje w dwóch kolumnach - lub wiecej. Problem z tym, że nie mogę tej kolumny zwęzić. Jest stanowczy opór,coś czego w CS3 nie było. Czy ktoś wie jak wyświetlić akcje w formie przycisków w cs5 pl w jednej kolumnie ?
Problem z tym, że nie mogę tej kolumny zwęzić.To zmien szerokosc palety, a nie kolumny w srodku.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img186.imageshack.us/img186/9600/99088006.png)
Maciej Służenko
11-11-2010, 14:50
Sek w tym, że tego własnie nie moge zrobić. W CS5 ang bez problemu mogłem zawęzić panel, a w CS5 PL mam opór nie da się go zwezić tak bym miał 1 kolumne
step.tom
12-11-2010, 01:18
Sek w tym, że tego własnie nie moge zrobić. W CS5 ang bez problemu mogłem zawęzić panel, a w CS5 PL mam opór nie da się go zwezić tak bym miał 1 kolumne
Witaj
Masz może zainstalowany jakiś dodatek NIK'a ? Jeżeli tak to odinstaluj CS 5 i postaw go ponownie bez NIK'a. Wtedy sprawdź ponownie.
Pozdrawiam
Maciej Służenko
12-11-2010, 10:22
Czysty system. Świeża instalacja, brak jakichkolwiek dodatków. Nadal nie da się tego ustawić.
Czysty system. Świeża instalacja, brak jakichkolwiek dodatków. Nadal nie da się tego ustawić.Wielokrotnie bylo powtarzane, zeby nie uzywac Shopa w wersji PL. ;) Widocznie rowniez w w tej kwestii, to babol wersji spolonizowanej.
Maciej Służenko
12-11-2010, 15:47
Otrzymałem oficjalną odpowiedź od Adobe.pl, że problem jest im znany i że mogę to sobie zgłosić dalej do Adobe.com i :D
Otrzymałem oficjalną odpowiedź od Adobe.pl, że problem jest im znany i że mogę to sobie zgłosić dalej do Adobe.com i :D
cudna odpowiedz...az chcialoby sie powiedziec - "....zyje w kraju w ktorym wszyscy chca mnie zrobic w Ch...tararara...."