Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Panel operacje/akcje w CS5

Przesiadłem się z CS3 ang. na CS5 pl i pewna przypadłość przyprawia mnie o palpitacje serca Panel operacje (actions) po przełaczeniu na opcje trybu przycisków czy jak to było w ang wersji buttonów wyswietla mi wszystkie akcje w dwóch kolumnach - lub wiecej. Problem z tym, że nie mogę tej kolumny zwęzić. Jest stanowczy opór,coś czego w CS3 nie było. Czy ktoś wie jak wyświetlić akcje w formie przycisków w cs5 pl w jednej kolumnie ?
    Moja strona sluzenko.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Maciej Służenko Zobacz posta
    Problem z tym, że nie mogę tej kolumny zwęzić.
    To zmien szerokosc palety, a nie kolumny w srodku.

D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Sek w tym, że tego własnie nie moge zrobić. W CS5 ang bez problemu mogłem zawęzić panel, a w CS5 PL mam opór nie da się go zwezić tak bym miał 1 kolumne
    Moja strona sluzenko.com

Domyślnie

Sek w tym, że tego własnie nie moge zrobić. W CS5 ang bez problemu mogłem zawęzić panel, a w CS5 PL mam opór nie da się go zwezić tak bym miał 1 kolumne
    Witaj

Masz może zainstalowany jakiś dodatek NIK'a ? Jeżeli tak to odinstaluj CS 5 i postaw go ponownie bez NIK'a. Wtedy sprawdź ponownie.

Pozdrawiam

Domyślnie

Czysty system. Świeża instalacja, brak jakichkolwiek dodatków. Nadal nie da się tego ustawić.
    Moja strona sluzenko.com

Domyślnie

Czysty system. Świeża instalacja, brak jakichkolwiek dodatków. Nadal nie da się tego ustawić.
    Wielokrotnie bylo powtarzane, zeby nie uzywac Shopa w wersji PL. Widocznie rowniez w w tej kwestii, to babol wersji spolonizowanej.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Otrzymałem oficjalną odpowiedź od Adobe.pl, że problem jest im znany i że mogę to sobie zgłosić dalej do Adobe.com i
    Moja strona sluzenko.com

Domyślnie

Otrzymałem oficjalną odpowiedź od Adobe.pl, że problem jest im znany i że mogę to sobie zgłosić dalej do Adobe.com i
    cudna odpowiedz...az chcialoby sie powiedziec - "....zyje w kraju w ktorym wszyscy chca mnie zrobic w Ch...tararara...."
    zazdroszczę ludziom talentu...

Uprawnienia umieszczania postów