Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] Świtem
Czekając na zimorodka w ostatnią niedzielę miałem okazję obserwować rodzinkę łabędzi.
Miałem je pod swiatło,wschodzące słoneczko pięknie prześwietlało mgły unoszące się nad starorzeczem,do aparatu podpięta 400-tka.
Postanowiłem spróbować szczęścia i strzeliłem kilkanaście klatek.
Pokazuję jedną fotkę na "próbę".
Ciekawy jestem Waszych opinii.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img51.imageshack.us/img51/7454/dsc2026.jpg)
Podoba mi sie kadr, ta współpraca ze światłem oraz kolory młodych (buro-białe);) Nie którzy mogą się przyczepić, że kadr na dole jest za blisko bohaterów, ale mi osobiście to nie przeszkadza.
Slawek Wojtczak
19-10-2010, 20:32
Masz mój glos ;)
Woda wypływa mi z prawej strony ekranu, ale światło piękne.
Ładny kadr, bardzo dobre światło.
KaleidoStar
21-10-2010, 16:41
Może tego dołu faktycznie ciut mało.. ale i tak bardzo mi sie podoba.
judith_manson
21-10-2010, 18:16
ee... a ja bym wolala jednak zimordoka !
judith_manson
21-10-2010, 19:24
szczerze ladna sceneria, ale za duzo labedzi - ten trzeci od tylca mi nie pasuje ...
Poza tym cenie sobie Twoje zdjecia, mysle ze dobrze sobie radzisz w fotografii dzikiej przyrody, ale na Twoim poziomie to oczekuje sie czegos bardziej ambitnego - rzadkich gatunkow, genialnych zblizen etc etc
Piękne światełko Tomku - a co do ilości łabędzi - bez łabędzi byłoby super syntetycznie i klasycznie - ;-) ;-) ;-)
jajacek44
22-10-2010, 18:19
Ładne światło...ale wolałbym szerzej :smile:
Robiłem foty stałka 400 mm i nie dał się już szerzej kadrować.
Tak sielsko jakoś. Podoba mi się bardzo!
KaleidoStar
23-10-2010, 20:17
(ciach)
Poza tym cenie sobie Twoje zdjecia, mysle ze dobrze sobie radzisz w fotografii dzikiej przyrody, ale na Twoim poziomie to oczekuje sie czegos bardziej ambitnego - rzadkich gatunkow, genialnych zblizen etc etc
Dlatego tak lubię moją sklerozę nickową, w ogóle w sumie na nicki uwagi nie zwracam.. więc nie nastawiam się na nic konkretnego, otwierając zdjęcie ;)
Bardzo przyjemny kadr.Pięknie zaświeciło