Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Newhaven II
Sylvester
18-10-2010, 23:02
Zapraszam
[CENTER]//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
pozdrawiam S
Oj lepiej od wersji pierwszej.....fany kadr!
maniak666
18-10-2010, 23:05
Ooooch dajesz brachu, dajesz. A ja sie jakoś zabrac nie mogę. Weny brak czy cóś???:mad:
Sebastianito
18-10-2010, 23:12
Ooooch dajesz brachu, dajesz. A ja sie jakoś zabrac nie mogę. Weny brak czy cóś???:mad:
Dawaj! Obibokom mowimy stanowcze nie!
Co do zdjecia to Sylwek calkiem niezle!
maniak666
18-10-2010, 23:16
Dawaj! Obibokom mowimy stanowcze nie!
Ja się kurzatwarz nie obijam. Tylko z tego co wystrugam na tym swoim szybkim wiatraczku ( teraz naprawde hula) cosik nie za bardzo zadowolony jestem.
Elegancko. Bardzo dobre kadrowo. Kolory przyjemne.
I mnie się ten kadr bardzo widzi. Przy tym kolory korespondują z oszczędną kompozycją, toteż w efekcie mamy bardzo fajną fotografię.
GUINNESSts
18-10-2010, 23:45
Pieknie poprowadzony kadr z głębią odbioru. Przy tym w bardzo zrownoważonych kolorach i ogolnie ciekawej tonacji:) Sie podoba!
Nikonozaur
19-10-2010, 00:56
Ten, za sprawą kadru, zdecydowanie bardziej mi leży niż poprzedni. Do kolorków na obu nie ma się do czego przyczepić. ;)
Znakomicie, bardzo przyjemna tonacja , do tego pieknie zbudowany kadr! Dobra robota!
martinez
19-10-2010, 02:03
Znakomicie, bardzo przyjemna tonacja , do tego pieknie zbudowany kadr! Dobra robota!
Paweł świetnie to ujął... Świetnie Sylvek!
lepszy motyw od poprzedniego, wyzej plasuje te fotkę :)
Świetnie poprowadzony kadr.Pozdrawiam