Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Newhaven II

Domyślnie Newhaven II

[CENTER]Zapraszam

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

pozdrawiam S
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 09-05-2025 o 07:58 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Domyślnie

Oj lepiej od wersji pierwszej.....fany kadr!

maniak666
    Gość

Domyślnie

Ooooch dajesz brachu, dajesz. A ja sie jakoś zabrac nie mogę. Weny brak czy cóś???

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maniak666 Zobacz posta
    Ooooch dajesz brachu, dajesz. A ja sie jakoś zabrac nie mogę. Weny brak czy cóś???
    Dawaj! Obibokom mowimy stanowcze nie!

Co do zdjecia to Sylwek calkiem niezle!
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    Dawaj! Obibokom mowimy stanowcze nie!
    Ja się kurzatwarz nie obijam. Tylko z tego co wystrugam na tym swoim szybkim wiatraczku ( teraz naprawde hula) cosik nie za bardzo zadowolony jestem.

Domyślnie

Elegancko. Bardzo dobre kadrowo. Kolory przyjemne.

Domyślnie

I mnie się ten kadr bardzo widzi. Przy tym kolory korespondują z oszczędną kompozycją, toteż w efekcie mamy bardzo fajną fotografię.
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

Pieknie poprowadzony kadr z głębią odbioru. Przy tym w bardzo zrownoważonych kolorach i ogolnie ciekawej tonacji Sie podoba!

Domyślnie

Ten, za sprawą kadru, zdecydowanie bardziej mi leży niż poprzedni. Do kolorków na obu nie ma się do czego przyczepić.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Znakomicie, bardzo przyjemna tonacja , do tego pieknie zbudowany kadr! Dobra robota!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów