PDA

Zobacz pełną wersję : Praca Marzeń

anialodz
18-10-2010, 12:21
proszę nikoniarzy o pomoc w wygraniu pracy marzen i oddawanie glosow na moje zdjecia.

jestem tutaj http://praca-marzen.pl/profil/7224

troche dziwnie dziala ta gra , w kazdym razie trzeba się zarejestrowac i potem klikac w gwiazdki przy kazdej focie. najlepiej w 5 ( gwiazdek ) i na kazde zdjecie.

z gory dziekuję ,

dodawanie komentarzy tez poprawi mi notowania:)

Imago
18-10-2010, 12:22
Wybacz Aniu ale moja znajoma też bierze udział w tym konkursie i ja na Ciebie nie zagłosuję.

anialodz
18-10-2010, 12:50
spoko, nikogo nie zmuszam. zresztą jedno nie przeczy drugiemu, wygrywa kandydat wybrany ostatecznie przez jury, zawsze mozesz mi pomoc znalezc sie w top 10:)

Imago
18-10-2010, 12:52
Tak ale żeby dostać się do TOP10 trzeba "kliknięć" od internautów a ponieważ wiem, że tam są nieuczciwi uczestnicy, którzy pozostałych "minusują" (i to podobno ci z największą ilością kliknięć) postanowiłam nikomu nie pomagać poza nią - jej taka praca jest naprawdę potrzebna.

Zresztą i tak jesteś wyżej w rankingu od niej z tego co widzę. Ale coby nie być wredną zagłosowałam na jedno twoje zdjęcie, które mi się spodobało.

ropusz
18-10-2010, 13:01
proszę nikoniarzy o pomoc w wygraniu pracy marzen i oddawanie glosow na moje zdjecia.

jestem tutaj http://praca-marzen.pl/profil/7224

troche dziwnie dziala ta gra , w kazdym razie trzeba się zarejestrowac i potem klikac w gwiazdki przy kazdej focie. najlepiej w 5 ( gwiazdek ) i na kazde zdjecie.

z gory dziekuję ,

dodawanie komentarzy tez poprawi mi notowania:)

Piszesz, że jesteś osobą samotnie wychowującą dziecko. Do pracy go chyba nie weźmiesz?

Kasandra
18-10-2010, 13:22
Teraz przyszedł czas na to "później" a ponieważ mama powinna wrócić do pracy, MUSIMY wygrać ten konkurs:) pomóżcie nam spełnić marzenia.----> a o co chodzi?
To bez konkursu się do pracy nie da wrócić?
Nie wierzę

kisio
18-10-2010, 13:50
Kiedy organizatorzy konkursów się w końcu nauczą, że głosowanie internautów to najgłupsza możliwa metoda rozstrzygania?

Kasandra
18-10-2010, 14:00
Toż tu chodzi o Twoje dane
Musisz się wpierw zarejestrować.
Niech spadają tak czy siak więc

marszull
18-10-2010, 14:12
No i maja calkiem spora baze zdjec do wykorzystania (od wszystkich, bez wzgledu czy wygrasz czy nie, zezwalasza na wykorzystanie)
za tyle zdjec na najtanszym stocku przy takich polach to musieli by naprawde sporo zabulic ;)

bulinko
18-10-2010, 14:26
Bardziej mi to wygląda na b.dobrą reklamę tego biura co robi konkurs, niż na prace marzeń:)
Jak by dawali prace marzeń to przynajmniej 3k $, a nie jakieś 3 000 PLN:mrgreen:

Leatherface
18-10-2010, 14:58
ja pi***

dziewczyna prosi o pomoc, dla niej to może coś więcej niż głupi konkurs, może to szansa...

nie chcecie nie pomagajcie, ale sie zamknijcie za przeproszeniem, bo żal czytać wypociny państwa mądralińskich :/

anialodz
18-10-2010, 15:18
dzięki , wiedziałam że można na was liczyć;)

tak, dziecko wezmę do pracy, nie widzę problemu.

tak, można wrócić do pracy, jakiejś pracy, którą zresztą mam od 3 tygodni, nie wiem na jak długo bo od kiedy dziecko jest w żłobku to choruje więc i tak siedzę dziś z nią w domu. zresztą 1300 brutto nie pomoze mi za bardzo w utrzymaniu nas obojga. no i chodzi o pracę marzeń, nie wiem kasandra, nie wiesz czym są marzenia?

tak, wiem że głownie exim tours na tym korzysta, reklama i foty ( niezbyt dobrej jakosci, szczerze mowiac ) jednak chyba jedna osoba sposrod uczestnikow skorzysta takze.

poprosilam o pomoc, szydercze komentarze mi niepotrzebne naprawdę, jestem wrażliwą osobą i mam dosyć powodów by czuć się źle; nie oczekuję litości, uważam że mój profil jest całkiem fajny na tle innych uczestników i mam szanse wejść do finału. to fajnie tak przez chwilę mieć nadzieję na wielką wygraną.

lok_men
18-10-2010, 15:45
zagłosowałem tak jak należy:) wszędzie pełno gwiazdek. Daj znać jak Ci poszło trzymam kciuki!

ropusz
18-10-2010, 16:07
Ale, żeby oddać głos to się trzeba zalogować.

andrzej_laskowski
18-10-2010, 16:10
Kiedy organizatorzy konkursów się w końcu nauczą, że głosowanie internautów to najgłupsza możliwa metoda rozstrzygania?

I tu sie tylko wypada podpisać "ręcami oboma". Kretynizm w czystej formie mz.

Kasandra
18-10-2010, 16:34
Ale, żeby oddać głos to się trzeba zalogować.

no właśnie o to chodzi
bardzo mądrze rozwiązane, mądrze dla nich, a ilu na to złapią to i po tym wątku widać

ropusz
18-10-2010, 17:27
Ciekawe, jak się zbierze taką bazę adresów mailowych i darmowe zdjęcia to za ile by to można opchnąć jakiejś firmie rozsyłającej reklamy? Może to dobry pomysł na pracę marzeń?

Marian K
18-10-2010, 18:12
Wydaje mi się,a nawet jestem przekonany,że tego typu wątki powinny lądować w koszu.Najlepiej z automatu żeby moderator nie miał wątpliwosci i rozterek moralnych.
To już któraś prośba o pomoc w wygraniu konkursu,zawsze jest podobna reakcja,że to jest naganne,żeby nie powiedzieć nieuczciwe.
Anno,ta wymarzona praca,jest prawdopodobnie tak samo "dęta",jak ten konkurs.
Pozdrawiam Marian

marszull
18-10-2010, 20:00
Nie za bardzo rozumiem oburzenie, co do tego ze w tym watku pojawiaja sie komentarze
Przeciez to jest forum, wiec komentowanie i pisanie jest, mozna by rzec podstawa istnienia takich miejsc

amirez
18-10-2010, 20:17
Ludziska - przeczytajcie regulamin tej firmy, a później gdziekolwiek się rejestrujcie i podawajcie własne dane.
Kolejni naciągacze szukający jeleni!

Tommy
18-10-2010, 22:02
"3000 na ręke" - na jaką "ręke" ;) ? - prof Miodek to ja nie jestem ale chyba coś tu nie gra ;)