Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Praca Marzeń

Domyślnie Praca Marzeń

proszę nikoniarzy o pomoc w wygraniu pracy marzen i oddawanie glosow na moje zdjecia.

jestem tutaj http://praca-marzen.pl/profil/7224

troche dziwnie dziala ta gra , w kazdym razie trzeba się zarejestrowac i potem klikac w gwiazdki przy kazdej focie. najlepiej w 5 ( gwiazdek ) i na kazde zdjecie.

z gory dziekuję ,

dodawanie komentarzy tez poprawi mi notowania

Domyślnie

Wybacz Aniu ale moja znajoma też bierze udział w tym konkursie i ja na Ciebie nie zagłosuję.
    Pojawiam się i znikam...

Domyślnie

spoko, nikogo nie zmuszam. zresztą jedno nie przeczy drugiemu, wygrywa kandydat wybrany ostatecznie przez jury, zawsze mozesz mi pomoc znalezc sie w top 10

Domyślnie

Tak ale żeby dostać się do TOP10 trzeba "kliknięć" od internautów a ponieważ wiem, że tam są nieuczciwi uczestnicy, którzy pozostałych "minusują" (i to podobno ci z największą ilością kliknięć) postanowiłam nikomu nie pomagać poza nią - jej taka praca jest naprawdę potrzebna.

Zresztą i tak jesteś wyżej w rankingu od niej z tego co widzę. Ale coby nie być wredną zagłosowałam na jedno twoje zdjęcie, które mi się spodobało.
    Ostatnio edytowane przez Imago ; 18-10-2010 o 13:00
    Pojawiam się i znikam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez anialodz Zobacz posta
    proszę nikoniarzy o pomoc w wygraniu pracy marzen i oddawanie glosow na moje zdjecia.

jestem tutaj http://praca-marzen.pl/profil/7224

troche dziwnie dziala ta gra , w kazdym razie trzeba się zarejestrowac i potem klikac w gwiazdki przy kazdej focie. najlepiej w 5 ( gwiazdek ) i na kazde zdjecie.

z gory dziekuję ,

dodawanie komentarzy tez poprawi mi notowania
    Piszesz, że jesteś osobą samotnie wychowującą dziecko. Do pracy go chyba nie weźmiesz?

Domyślnie

Teraz przyszedł czas na to "później" a ponieważ mama powinna wrócić do pracy, MUSIMY wygrać ten konkurs pomóżcie nam spełnić marzenia.----> a o co chodzi?
    To bez konkursu się do pracy nie da wrócić?
    Nie wierzę

Domyślnie

Kiedy organizatorzy konkursów się w końcu nauczą, że głosowanie internautów to najgłupsza możliwa metoda rozstrzygania?

Domyślnie

Toż tu chodzi o Twoje dane
    Musisz się wpierw zarejestrować.
    Niech spadają tak czy siak więc

Domyślnie

No i maja calkiem spora baze zdjec do wykorzystania (od wszystkich, bez wzgledu czy wygrasz czy nie, zezwalasza na wykorzystanie)
    za tyle zdjec na najtanszym stocku przy takich polach to musieli by naprawde sporo zabulic

Domyślnie

Bardziej mi to wygląda na b.dobrą reklamę tego biura co robi konkurs, niż na prace marzeń
    Jak by dawali prace marzeń to przynajmniej 3k $, a nie jakieś 3 000 PLN

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów