Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] 12 groszy...
Sebastianito
15-10-2010, 21:37
...tyle wyliczył człowieczek siedzący przy wodospadzie... Wspierajac mode w chwili obecnej na wodospady...
Sgwd y Pannwr
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/images/55309238667826247579.jpg)
A tak nawiasem mówiąc, fajnie czasem naszych rodaków spotkać na Walijskim szlaku w białych kozaczkach i nienagganych pumkach :)
a co do zdjęcia chciałem spróbować czegoś innego... bardziej kontrastowego...
Piękny kadr, strasznie mi sie podoba.
Kolory jak to u Ciebie - "mocne". Mogą się podobać, ale dla mnie trochę mało naturalne.
p.s "piałe kozaczki":-) Matko, to się jeszcze nosi:-)?
Kadr bardzo dobry. Co do obróbki mówię stanowczo: nie idź tą drogą...!!! Elementy tekstowe ok... :-)
Ładne miejsce, jednak kolory zbyt agresywne. Wodę masz w 2 kolorach, dziwnie to wygląda.
Przesadziłeś... niczym ogrodnik. :)
Sebastianito
15-10-2010, 21:53
Kolory jak to u Ciebie - "mocne". Mogą się podobać, ale dla mnie trochę mało naturalne.
p.s "piałe kozaczki":-) Matko, to się jeszcze nosi:-)?
Tak, jak najbardziej... podobno obcasy dobrze hamuja ze stromych skarp.
Ładne miejsce, jednak kolory zbyt agresywne. Wodę masz w 2 kolorach, dziwnie to wygląda.
Darku gdzies juz to tlumaczylem, ze woda nazbierala ziemi i byla brudna a tam gdzie wylewala, przechodzila przez mchy i trawe i byla troche czystsza....
Ale chodzi mi o kolor biały i niebieski, to też efekt zafarbu prze glebę?
kadr mis ie podoba, ludka w czerwonym bym sie pozbyl, cos mi sie nie podoba na drzewie a co do wody, na monitorze w pracy nie mam zastrzezen do kolorow tez, ale zobacze w domu;)
Ciekawy kadr ...kolory mocne i ładnie się wpisały w całość ...podoba się
Za dużo cukru w cukrze :)
Budowa kadru - OK. Ludka trzeba było przepedzić :)
Jak dla mnie BOMBA, lubie twojoa fotografie tutaj to jest jej esencja.
jurek1906
16-10-2010, 08:53
Ładny kadr,kolory intensywne,takie chyba lubisz :).Ludek mniej mnie razi niż opal australijski na drzewie ;).
martinez
16-10-2010, 13:38
Jedyne co mi przeszkadza na tej focie Sebastianie to ta postać ludzka, bez niej było by znakomicie :)
Ogladam w domu, jest hawajsko jak u Sebka, mnie pasuja te kolory, kolor wody jest odpowiedni, ten drugi kolor to woda w cieniu wiec normalka jest inny odcien......jednak postac pod stempelek i to drzewo z prawej jakies niebieskie;)
Pablo 77
16-10-2010, 20:10
Ładnie by było gdybyś nie przesadził z kolorem:)
zgadzam sie w całej rozciagłości z ta opinią :)