Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: 12 groszy...

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie 12 groszy...

...tyle wyliczył człowieczek siedzący przy wodospadzie... Wspierajac mode w chwili obecnej na wodospady...

Sgwd y Pannwr

A tak nawiasem mówiąc, fajnie czasem naszych rodaków spotkać na Walijskim szlaku w białych kozaczkach i nienagganych pumkach

a co do zdjęcia chciałem spróbować czegoś innego... bardziej kontrastowego...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Piękny kadr, strasznie mi sie podoba.
    Kolory jak to u Ciebie - "mocne". Mogą się podobać, ale dla mnie trochę mało naturalne.

p.s "piałe kozaczki" Matko, to się jeszcze nosi?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mich77 Zobacz posta
    Kolory jak to u Ciebie - "mocne". Mogą się podobać, ale dla mnie trochę mało naturalne.
    zgadzam sie w całej rozciagłości z ta opinią

Domyślnie

Kadr bardzo dobry. Co do obróbki mówię stanowczo: nie idź tą drogą...!!! Elementy tekstowe ok...

Domyślnie

Ładne miejsce, jednak kolory zbyt agresywne. Wodę masz w 2 kolorach, dziwnie to wygląda.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mich77 Zobacz posta

p.s "piałe kozaczki" Matko, to się jeszcze nosi?
    Tak, jak najbardziej... podobno obcasy dobrze hamuja ze stromych skarp.
    Cytat Zamieszczone przez darek_d Zobacz posta
    Ładne miejsce, jednak kolory zbyt agresywne. Wodę masz w 2 kolorach, dziwnie to wygląda.
    Darku gdzies juz to tlumaczylem, ze woda nazbierala ziemi i byla brudna a tam gdzie wylewala, przechodzila przez mchy i trawe i byla troche czystsza....
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Przesadziłeś... niczym ogrodnik.

Domyślnie

Ale chodzi mi o kolor biały i niebieski, to też efekt zafarbu prze glebę?
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

kadr mis ie podoba, ludka w czerwonym bym sie pozbyl, cos mi sie nie podoba na drzewie a co do wody, na monitorze w pracy nie mam zastrzezen do kolorow tez, ale zobacze w domu

Domyślnie

Ciekawy kadr ...kolory mocne i ładnie się wpisały w całość ...podoba się

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów