PDA

Zobacz pełną wersję : Parkowo...

Archibald
15-10-2010, 00:18
Nieco bardziej i nieco mniej normalniej, a na pewno nieco więcej na blogu - zapraszam :-)

hobbits
15-10-2010, 12:38
Oczywiście wszystkie fajne, a 1 moim zdaniem najciekawsza. Maja to chyba niezły łobuziak (tak patrząc np. na jej rozcięte usta)? :)

pastrana
15-10-2010, 15:36
Jedynka klasa! ale ten podpis OMG! :):D postaraj sie o lepszy :)

tromek7
15-10-2010, 15:39
Jedynka! Trojka tez bardzo fajna!
Ale ten podpis, łozez Ty...

Roon
15-10-2010, 15:47
są emocję na każdym zdjęciu, jednak 1 wyszła najlepiej. Podpis nie komentuję choć strasznie mnie ciśnie, żeby Cie opieprzyć ;)

psychopulse
15-10-2010, 15:56
Super foty!!!

Wojtek Marzec
15-10-2010, 17:23
Mnie się podoba 2, może nie samo zdjęcie ale bardziej potencjał który w drzemie w tym momencie. Gdybyś popracował nad takim ujęciem, kto wie czy nie wyszłoby coś naprawdę mocnego. Pozdrawiam:)

Archibald
15-10-2010, 17:59
Dzięki Wam :)

Co do podpisu - macie rację, muszę zmienić. Inna sprawa, że nic mądrzejszego nie potrafię stworzyć, ale liczę na pomoc kolegi ;)

Mnie się podoba 2, może nie samo zdjęcie ale bardziej potencjał który w drzemie w tym momencie. Gdybyś popracował nad takim ujęciem, kto wie czy nie wyszłoby coś naprawdę mocnego. Pozdrawiam:)

Przyznam, że starałem się tym razem bardziej niż zwykle, niestety moje gabaryty po kilkunastu minutach zabawy / walki / pogoni sam na sam z córką dały mi się ostro we znaki i o mało nie umarłem - serio :) Obiecuję pracować nad tym kierunkiem, może nawet wyjdzie to na zdrowie mojej kondycji fizycznej ;)

Pozdro.

KAWON
15-10-2010, 18:45
Wszystkie ładne.
IMO najlepsza jedyneczka. :-)

Archibald
15-10-2010, 21:07
Dzięki :)

...zmieniłem podpis, inaczej już nie umiem ;)

Pozdrawiam :)

Wojtek Marzec
15-10-2010, 21:47
Przyznam, że starałem się tym razem bardziej niż zwykle, niestety moje gabaryty po kilkunastu minutach zabawy / walki / pogoni sam na sam z córką dały mi się ostro we znaki i o mało nie umarłem - serio :) Obiecuję pracować nad tym kierunkiem, może nawet wyjdzie to na zdrowie mojej kondycji fizycznej ;)

Pozdro.

trza ćwiczyć, fotografia to nie jest lekka sprawa;)

Krzysiek Kisała
15-10-2010, 22:18
wrócił Archi- niech żyje Archi ;)
długo kazałeś na siebie czekać
set pełen emocji, jedynka klasa ;)
Pozdrawiam

gregory_21
16-10-2010, 02:40
Jedyneczka najbardziej mi się podoba, trójka byłaby świetna gdyby po prawej było symetrycznie szeroko, na czwórce ostrość poszła tam gdzie nie trzeba (ale strzał przez liście to nie taka prosta sprawa), a dwójce brakuje jakiegoś ostrego i nieruchomego elementu, który tłumaczyłby poruszenie/nieostrość modelinki ;)

Generalnie właśnie tego typu zdjęcia czekają mnie w przyszłym tygodniu z moją córką i nie zawaham się kopiować Twoich pomysłów na kadry ;)

Archibald
16-10-2010, 07:46
Dzięki śliczne :)

Maja to chyba niezły łobuziak (tak patrząc np. na jej rozcięte usta)? :)

Generalnie to raczej grzeczny dzieciak, ale potrafi być komandosem (cytat lekarza ;))

trza ćwiczyć, fotografia to nie jest lekka sprawa;)

No ba ;) Będę twardy jak Ryba w Killerze ;)

wrócił Archi- niech żyje Archi ;)

He he :) Ale przecież ja cały czas tu byłem - dobrze wiesz ;)

...na czwórce ostrość poszła tam gdzie nie trzeba (ale strzał przez liście to nie taka prosta sprawa)...

Ostrość poszła dobrze, tylko zdjęcia są poruszone, celowo zresztą ;)

Dziękuję i pozdrawiam, a teraz spadam z moją żoną na... porodówkę :) Szykuje nam się na dziś synek ;)

gregory_21
16-10-2010, 08:05
Ostrość poszła dobrze, tylko zdjęcia są poruszone, celowo zresztą ;)

W takim razie ten sposób poruszenia mi nie podchodzi ;)

Szykuje nam się na dziś synek ;)

Na razie wszystkiego dobrego... gratulował będę w stosownym wątku ;)

Tomek Konopka
16-10-2010, 08:49
teraz spadam z moją żoną na... porodówkę :) Szykuje nam się na dziś synek ;)

no to teraz Twój aparat dostanie solidnie w kość ;)
pozdrowionka :D

Marek_L
16-10-2010, 11:38
Pierwsze i ostatnie z wrzutu forumowego oraz siódme z pierwszej serii blogowej to moi faworyci :-D pięknie złapane emocje, troszkę słoneczka brakło ale na to wpływu nie miałeś ;-)

Co do poruszeń na zdjęciach to tak jak rozmawialiśmy, mój poziom artyzmu jeszcze nie sięga Twojego i na razie go nie rozumiem no chyba, że mi to wszystko Zbyszek wytłumaczy :mrgreen:

(...) a teraz spadam z moją żoną na... porodówkę :smile: Szykuje nam się na dziś synek :wink:
Trzymamy kciuki :-)

koffee
16-10-2010, 14:52
Ja też trzymam kciuki ! Daj znać koniecznie :) A żonie i dzieciątku życzę dużo sił i zdrówka :)

Zdjęcia jak zwykle mi się podobają :) No i fajnie widzieć Twoje zdjęcia po tak długim czasie :)

Archibald
17-10-2010, 09:41
Dzięks ;) U nas już po wszystkim, za chwilę pochwalę się w innym wątku ;)

Pozdro :)