Nieco bardziej i nieco mniej normalniej, a na pewno nieco więcej na blogu - zapraszam![]()
Szukaj
Nieco bardziej i nieco mniej normalniej, a na pewno nieco więcej na blogu - zapraszam![]()
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 05-08-2024 o 23:58
Oczywiście wszystkie fajne, a 1 moim zdaniem najciekawsza. Maja to chyba niezły łobuziak (tak patrząc np. na jej rozcięte usta)?![]()
Jedynka klasa! ale ten podpis OMG!postaraj sie o lepszy
![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Jedynka! Trojka tez bardzo fajna!
Ale ten podpis, łozez Ty...
-------------------------
Nikon D80; D300; Fuji S3PRO + S8 mm; N 12-24; N 18-200 VR; T 24-70; N70-300 VR; N 24/2.8 N 35/2.0; N 50/1.8; N 85/1.8; N 300/4.5
są emocję na każdym zdjęciu, jednak 1 wyszła najlepiej. Podpis nie komentuję choć strasznie mnie ciśnie, żeby Cie opieprzyć![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Mnie się podoba 2, może nie samo zdjęcie ale bardziej potencjał który w drzemie w tym momencie. Gdybyś popracował nad takim ujęciem, kto wie czy nie wyszłoby coś naprawdę mocnego. Pozdrawiam![]()
Dzięki Wam
Co do podpisu - macie rację, muszę zmienić. Inna sprawa, że nic mądrzejszego nie potrafię stworzyć, ale liczę na pomoc kolegi
Przyznam, że starałem się tym razem bardziej niż zwykle, niestety moje gabaryty po kilkunastu minutach zabawy / walki / pogoni sam na sam z córką dały mi się ostro we znaki i o mało nie umarłem - serioObiecuję pracować nad tym kierunkiem, może nawet wyjdzie to na zdrowie mojej kondycji fizycznej
Pozdro.
Wszystkie ładne.
IMO najlepsza jedyneczka.![]()
Dzięki
...zmieniłem podpis, inaczej już nie umiem
Pozdrawiam![]()
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 05-08-2024 o 23:58
Skontaktuj się z nami