Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Parkowo...

Domyślnie Parkowo...

Nieco bardziej i nieco mniej normalniej, a na pewno nieco więcej na blogu - zapraszam
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 05-08-2024 o 23:58

Domyślnie

Oczywiście wszystkie fajne, a 1 moim zdaniem najciekawsza. Maja to chyba niezły łobuziak (tak patrząc np. na jej rozcięte usta)?

Domyślnie

Jedynka klasa! ale ten podpis OMG! postaraj sie o lepszy
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Jedynka! Trojka tez bardzo fajna!
    Ale ten podpis, łozez Ty...
    -------------------------
    Nikon D80; D300; Fuji S3PRO + S8 mm; N 12-24; N 18-200 VR; T 24-70; N70-300 VR; N 24/2.8 N 35/2.0; N 50/1.8; N 85/1.8; N 300/4.5

Domyślnie

są emocję na każdym zdjęciu, jednak 1 wyszła najlepiej. Podpis nie komentuję choć strasznie mnie ciśnie, żeby Cie opieprzyć
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Mnie się podoba 2, może nie samo zdjęcie ale bardziej potencjał który w drzemie w tym momencie. Gdybyś popracował nad takim ujęciem, kto wie czy nie wyszłoby coś naprawdę mocnego. Pozdrawiam

Domyślnie

Dzięki Wam

Co do podpisu - macie rację, muszę zmienić. Inna sprawa, że nic mądrzejszego nie potrafię stworzyć, ale liczę na pomoc kolegi

Cytat Zamieszczone przez Wojtek Marzec Zobacz posta
    Mnie się podoba 2, może nie samo zdjęcie ale bardziej potencjał który w drzemie w tym momencie. Gdybyś popracował nad takim ujęciem, kto wie czy nie wyszłoby coś naprawdę mocnego. Pozdrawiam
    Przyznam, że starałem się tym razem bardziej niż zwykle, niestety moje gabaryty po kilkunastu minutach zabawy / walki / pogoni sam na sam z córką dały mi się ostro we znaki i o mało nie umarłem - serio Obiecuję pracować nad tym kierunkiem, może nawet wyjdzie to na zdrowie mojej kondycji fizycznej

Pozdro.

Domyślnie

Wszystkie ładne.
    IMO najlepsza jedyneczka.

Domyślnie

Dzięki

...zmieniłem podpis, inaczej już nie umiem

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 05-08-2024 o 23:58

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów