Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] One

WujekX
28-12-2006, 01:16
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.infinity.net.pl/%7Earchie/%21%21ARCHIE/ONE/one00.jpg)

Cala sesja u mnie na stronie jako najnowszy Topic. Do dyskusji wystawiam tylko i wylacznie to zdjecie.
Stylizacja: Spodnica i buty - pozyczone.
Top skomponowany z farbowanych bandazy+szycie.
Wizaz i stylizacja - calosc wygladu zawdzieczam Kamili Wyroślak [Gda] - Lacznie z robieniem tych wszystkich bandazy i calym tym zawijaniem ;]
Modelka: Ania Polaska [Gdy]
Fotograf - ja... Flaki sa rysowane w ps [tablet]
Grafika w tle - courtesy of Leo DaVinci

cyrusvirus
28-12-2006, 01:27
swietna obrobka i super klimat ! Wszystko do siebie pasuje, bardzo mi sie podoba :)

WujekX
28-12-2006, 01:33
Jak wiecie juz wczesniej puszczalem temat "one" - teraz jest to jednak zakonczona robota.

ozzy
28-12-2006, 13:05
widzialem sesje, musze przyznac ze ta fotka spodobala mi sie najbardziej:)
IMHO flaki zupelnie niepotrzebne, nie podobaja mi sie. to po pierwsze. Jesli bys uparl sie przy zostawieniu dziewczyny z flakami na wierzchu to je chociaz przyciemnij... To po drugie.
Po trzecie- jelita wcale tak nie wygladaja;) ale to tylko moje zboczenie zwiazane ze studiowaniem na takim a nie innym kierunku, wiec w zasadzie mozna pominac;)

Jeszcze co do czlowieka witruwianskiego L.dV- okrag zachodzi (w zasadzie zachodzilby) naglowe moedelki- moglby byc ciut wyzej. Mozna by tez wymazac rece, zeby nie zachodzily na trojkat w tle..

To tyle mojego czepialstwa, to tylko szczegoly- malo istotne, aczkolwiek zauwazalne.
Generalnie zdjecie BARDZO mi sie podoba.

adrian
29-12-2006, 02:05
Dla mnie bomba. Podoba mi się demon w tej pani. Klimat w dychę.

adrian.

kwasik
30-12-2006, 16:43
ooo w końcu jakaś nowa jakość--> dla mnie bomba, choć możę rzeczywiście darowałbym już te flaki :D

pejo
30-12-2006, 17:26
nie mam pytan swietna praca, pozazdroscic , gratuluje :)

Bartek-Kacper
30-12-2006, 20:06
świetna robota

Ludmar
30-12-2006, 20:14
kapitalne, teraz zdjęcie widać w całej okazałości :)