Zobacz pełną wersję : Facebook - nikoniarze
Krótko tam jesteśmy ale wczoraj do ulubionych dodała nas tysięczna osoba. Bardzo się cieszę że i ten kanał informacji się przyjął: http://www.facebook.com/nikoniarze Dzięki wszystkim za dodanie nas do znajomych którymi wszyscy jesteśmy i zapraszam kolejne osoby które "to lubią" :) Dokładam i dalej będę to robił, wszelkich starań aby były i tam wieści z naszego nikoniarskiego podwórka.
pmsphotography
18-09-2010, 14:23
O fajno, mam link to i ja się dołączę :-)
tez sie przylaczylem :)
na jakiej zasadzie wybieracie foty do publikacji na FB?
po prostu takie ktore wam sie podobają :) czy takie ktore duzo pochwał zgarneły?
mateo912
18-09-2010, 17:13
podpisuje się pod pytaniem wyżej :)
Marcin Borkowski
18-09-2010, 19:18
gdybym miał facebooka też bym dodał do ulubionych :)
Azazel85
18-09-2010, 19:52
gdybym miał facebooka też bym dodał do ulubionych :)
J/W :)
Za to na GoldenLine dodałem, ale tam ciszaaaaaaa...... :)
P.S. Piotrze, wy-po-ma-rań-czo-wia-łeś? :> (W odstępach, bo musiałem to sobie "przesylabować")
MARS CooL
18-09-2010, 23:07
bardzo lubie :)
tez już jestem z Wami na FB
A mi ani Twój link Adamie nie działa, ani wyszukiwarka nie znajduje. Mam innego Facebooka?
Dla mnie ten cały FB to jest jakieś generalne nieporozumienie jeżeli chodzi o jego interfejs i przyjazność dla użytkownika. Kurcze, mam wrażenie, że pewne elementy tam się pojawiają losowo i w losowej kolejności. Ja w każdym razie tego nie rozumiem. I teraz np. chcę dodać profil Nikoniarzy do znajomych, ale za chorobę nie mogę znaleźć linka "dodaj do znajomych". WTF?
Kilka pytań padło, więc odpowiadam.
na jakiej zasadzie wybieracie foty do publikacji na FB?
Są to zdjęcia wybrane na naszym forum, publikowane na portalu i tapeciarnia. Facebookiem zajmuję się sam, podobnie jak portalem, zatem wybór do tej pory należy do mnie. To się pewnie zmieni ale nie mam śmiałości angażować w tą robotę innych ludzi...
A mi ani Twój link Adamie nie działa, ani wyszukiwarka nie znajduje. Mam innego Facebooka?
Dziwne i szczerze mówiąc nie mam pojęcia dlaczego tak jest. Nie ma założonej jakiejkolwiek restrykcji co do użytkowników czy regionów.
Za to na GoldenLine dodałem, ale tam ciszaaaaaaa...... :smile:
Jakoś mnie ten portal nie przekonał... :)
Dla mnie ten cały FB to jest jakieś generalne nieporozumienie jeżeli chodzi o jego interfejs i przyjazność dla użytkownika. Kurcze, mam wrażenie, że pewne elementy tam się pojawiają losowo i w losowej kolejności. Ja w każdym razie tego nie rozumiem. I teraz np. chcę dodać profil Nikoniarzy do znajomych, ale za chorobę nie mogę znaleźć linka "dodaj do znajomych". WTF?
Majek profilu nikoniarzy nie dodajesz do znajomych (nie ma takiej mozliwosci, nie szukaj), tylko do swoich zakladek "lubie to".
To się pewnie zmieni ale nie mam śmiałości angażować w tą robotę innych ludzi...
napewno duzo chetnych sie znajdzie, np ja. wystarczy to tylko oglosic
ja też się zastanawiałem czy mam jakiegoś innego facebooka, bo miałem ten sam problem, ale przed chwilą sprawdziłem i się udało!
Pozdrawiam
Co prawda staram się nie klikać "lubię to" ale dla nikoniarzy zrobiłem wyjątek:)
Psychotrop
19-09-2010, 20:02
a ja w zależności ile rzeczy jest do zmoderowania, klikam "lubię to", albo "nie lubię" :D
i tak kilka razy dziennie od kilku miesięcy :D
Eh, i już ktoś pousuwał zdjęcia...
black_bird
22-09-2010, 09:08
Olać FB ....
Równie dobrze mozemy isc do NK lub do myheritage ale czy to o to chodzi????
Pousuwał zdjęcia? O co chodzi? Na tą chwilę to kanał informacyjny.
Moje i kogoś jeszcze zdjęcie znikło. Ale moje było kiepskie więc w sumie nie mam nic przeciw:)
Bo tak jak już pisałem, to kanał informacyjny. Nie chce przenosić dyskusji na łamy FB. To nie ma sensu. Mamy swoje miejsce na dyskusje i jest ono znacznie lepsze niż FB :)
Ps. Wcale nie było kiepskie :)
Ps. Wcale nie było kiepskie :)
Tylko tragiczne? No weź nie dołuj kolegi... nie bądź taki.
PS.
Naturalnie to tylko głupi żart (spowodowany przepracowaniem) -- zdjęcia nie widziałem, jakby co :D
Panowie, bo się rozczulę;)
U mnie to jest od miesiąca, moja żona często ogląda zdjęcia z naszego Forum:-D