PDA

Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] Urząd dwukolorowy

woda
14-08-2010, 01:03
http://a.imageshack.us/img820/4310/bundeskanz1.jpg

creep
16-08-2010, 00:10
Fajne kolory. "Pierwiastek ludzki" dobrze się komponuje na tym zdjęciu, daje wrażenie skali.

Gurgul99
16-08-2010, 00:15
Ładna woda i ciekawie zapowiadające się niebo.
No i ludziki malućkie

GUINNESSts
18-08-2010, 13:51
Zostawilbym tylko chlopca z rowerkiem. Prosciej by bylo. Jednak czynnik ludzki duzo tu daje.

malasana
18-08-2010, 15:10
Bardzo dobre zdjecie, pod kazdym wzgledem. Przede wszystkim podoba mi sie niebanalne, trafione w 10 kadrowanie i kolorystyka.

woda
18-08-2010, 22:29
Zostawilbym tylko chlopca z rowerkiem. Prosciej by bylo. Jednak czynnik ludzki duzo tu daje.

Ludzi jest tak mało na zdjęciu, że przyznam iż nie pomyślałem aby ich występlować. Stanowią punkt odniesienia. Ale pomysł aby został tylko ten chłopiec jest fajny. Dzięki.

Przede wszystkim podoba mi sie niebanalne, trafione w 10 kadrowanie i kolorystyka.

Pomysł na kolor miałem jeszcze przed wyjazdem. Co do kadru.. nie jestem do końca zadowolony. Trochę bardziej mi pasuje to (http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=154747) zdjęcie.

Dzięki za odwiedziny.

Hoobie
19-08-2010, 05:03
Mi takze podoba sie ta praca... I ludziki tutaj dobrze "graja" :D

malasana
19-08-2010, 09:48
Trochę bardziej mi pasuje to (http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=154747) zdjęcie.

A mi bardziej podoba sie ten kadr tutaj. Bardziej frontalny. A jak by sie prezentowalo ujecie frontalne takiej jak na tym zdjecie, tylko ze w szerszym poziomie - tak zeby objac cale 'kolo'? Moze masz taki kadr rowniez?

Nemeth
22-08-2010, 11:40
Fajny kadr. Faktycznie tylko z chłopcem i rowerem byłoby jeszcze lepiej.

A gdzie to jest?

Al Koholik
22-08-2010, 11:50
Lubię wybrzydzać więc sobie powybrzydzam :wink: Mam duży niedosyt. Ten kadr mi się nie podoba. Nie podoba mi się podział "na pół". Kadrowałbym bardziej na lewo. Pozbyłbym się pierwszego słupa (choć niekoniecznie) i dał zdecydowanie więcej bryły z lewej. Tak by wypełniła ok 2/3 kadru.

woda
23-08-2010, 01:20
... A jak by sie prezentowalo ujecie frontalne takiej jak na tym zdjecie, tylko ze w szerszym poziomie - tak zeby objac cale 'kolo'? Moze masz taki kadr rowniez?

Przejrzałem. Nie mam. Chyba,że mocny crop ale to trochę bez sensu.

Lubię wybrzydzać więc sobie powybrzydzam :wink: Mam duży niedosyt. Ten kadr mi się nie podoba. Nie podoba mi się podział "na pół". Kadrowałbym bardziej na lewo. Pozbyłbym się pierwszego słupa (choć niekoniecznie) i dał zdecydowanie więcej bryły z lewej. Tak by wypełniła ok 2/3 kadru.

Al, marudzic wolno do oporu. :) Ja też mam wątpliwości odnosnie kadru ale zupełnie innej natury. Zamysł był taki aby ciąć w połowie koła. Może i byłoby ciekawiej tak jak sugerujesz ale nie mam więc nie sprawdzę. W każdym bądź razie, dzieki, że chciało Wam się coś napisać.
Kłaniam sie nisko.

Duder
26-08-2010, 01:14
Jednemu się cięcie podoba ,drugiemu nie.Mnie się tutaj podoba-jest w idealnym miejscu.