Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12
    woda
    Gość

Domyślnie Urząd dwukolorowy

Domyślnie

Fajne kolory. "Pierwiastek ludzki" dobrze się komponuje na tym zdjęciu, daje wrażenie skali.

Oszczędny w słowach Awatar Gurgul99
    Miasto
    Polska, na dole.

Domyślnie

Ładna woda i ciekawie zapowiadające się niebo.
    No i ludziki malućkie
    Silny człowiek jest najsilniejszy gdy jest sam
    W tym miejscu trzeba się chwalić sprzętem?

Domyślnie

Zostawilbym tylko chlopca z rowerkiem. Prosciej by bylo. Jednak czynnik ludzki duzo tu daje.

Domyślnie

Bardzo dobre zdjecie, pod kazdym wzgledem. Przede wszystkim podoba mi sie niebanalne, trafione w 10 kadrowanie i kolorystyka.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

woda
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    Zostawilbym tylko chlopca z rowerkiem. Prosciej by bylo. Jednak czynnik ludzki duzo tu daje.
    Ludzi jest tak mało na zdjęciu, że przyznam iż nie pomyślałem aby ich występlować. Stanowią punkt odniesienia. Ale pomysł aby został tylko ten chłopiec jest fajny. Dzięki.

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Przede wszystkim podoba mi sie niebanalne, trafione w 10 kadrowanie i kolorystyka.
    Pomysł na kolor miałem jeszcze przed wyjazdem. Co do kadru.. nie jestem do końca zadowolony. Trochę bardziej mi pasuje to zdjęcie.

Dzięki za odwiedziny.

Domyślnie

Mi takze podoba sie ta praca... I ludziki tutaj dobrze "graja"
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woda Zobacz posta
    Trochę bardziej mi pasuje to zdjęcie.
    A mi bardziej podoba sie ten kadr tutaj. Bardziej frontalny. A jak by sie prezentowalo ujecie frontalne takiej jak na tym zdjecie, tylko ze w szerszym poziomie - tak zeby objac cale 'kolo'? Moze masz taki kadr rowniez?
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Fajny kadr. Faktycznie tylko z chłopcem i rowerem byłoby jeszcze lepiej.

A gdzie to jest?

Domyślnie

Lubię wybrzydzać więc sobie powybrzydzam Mam duży niedosyt. Ten kadr mi się nie podoba. Nie podoba mi się podział "na pół". Kadrowałbym bardziej na lewo. Pozbyłbym się pierwszego słupa (choć niekoniecznie) i dał zdecydowanie więcej bryły z lewej. Tak by wypełniła ok 2/3 kadru.
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów