Zobacz pełną wersję : Weronika, kolejny .......
........... prosty spacerowy obrazek
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img580.imageshack.us/img580/6061/dsc7335k2r.jpg)
pozdrawiam :)
Mam dwie wiadomości – dobrą i złą, którą podać pierwszą?
No dobra, najpierw zła:
Za chwilę dziewczyna nie będzie się mogła od chłopaków opędzić. (A serce ojca wtedy pełne niepokoju jest. Wiem coś na ten temat bo też mam ładną córkę.)
A teraz dobra wiadomość:
Nie ma nic ładniejszego jak młoda piękna buzia więc jak tylko zaniechasz tego ohydnego postprocesu na twarzy, Twoje zdjęcia będą równie piękne.
PS
Mam nadzieję, że podejdziesz do moich uwag pozytywnie. :)
Wybacz stary ale nie mogłem się powstrzymać jak zobaczyłem tą masakrę na pięknej młodej buzi. Ja nawet teściowej nie odważyłbym się tego zrobić.
Mam dwie wiadomości – dobrą i złą, którą podać pierwszą?
No dobra, najpierw zła:
Za chwilę dziewczyna nie będzie się mogła od chłopaków opędzić. (A serce ojca wtedy pełne niepokoju jest. Wiem coś na ten temat bo też mam ładną córkę.)
A teraz dobra wiadomość:
Nie ma nic ładniejszego jak młoda piękna buzia więc jak tylko zaniechasz tego ohydnego postprocesu na twarzy, Twoje zdjęcia będą równie piękne.
PS
Mam nadzieję, że podejdziesz do moich uwag pozytywnie. :)
Wybacz stary ale nie mogłem się powstrzymać jak zobaczyłem tą masakrę na pięknej młodej buzi. Ja nawet teściowej nie odważyłbym się tego zrobić.
pozytywnie, tylko w jakim sensie ? skoro zdjecie jest praktycznie nie obrabiane, lekko podostrzone oczy i użyty filtr Dynamic Skin Softtener z USTAWIENIAMI 5%, dla wygładzenia lekkich przebarwień skóry, na tyle nieskuteczny ze gdy powiekszysz sobie fotografię zobaczysz w okolicy czubka noska skazę i pod oczkiem drobne wypryski, fotka jak zawsze obrobiona NX-em
Nikon 70-200mm, F2.8, 200mm, ISO 200, 1/1250 sek
Patrze na monitorze, ktory jest sporo jasniejszy niz powinien byc i mi sie bardzo podoba. Znaczy sie ze oryginal technicznie bedzie mi sie podobal mniej bo bedzie za ciemno (czytaj : brak "zycia")
Patrze na monitorze, ktory jest sporo jasniejszy niz powinien byc i mi sie bardzo podoba. Znaczy sie ze oryginal technicznie bedzie mi sie podobal mniej bo bedzie za ciemno (czytaj : brak "zycia")
:):):) ależ zamieszałeś Strusiu - i niemożliwe jest żeby Tobie się podobało w jakiejkolwiek postaci :mrgreen::-P
cud Panie cud ....
:mrgreen::mrgreen::mrgreen: nie oszukuj !!!! fotografia jest albumowa, i tak jest w tytule
no dobra, jeszcze nie spalem....... Lepiej brzmi ? :mrgreen:
Ja podpisuje się pod tym co napisałem kiedyś u siebie - twoje foty są super a modelka jest piękna - pozdrawiam.
Nikonozaur
08-08-2010, 09:53
Gwiazda błyszczy, piękna fota. :)
Piekny kadr, co do jakosci, to sam wiesz... za kazdym razem zbieram szczene z podlogi :o
piękny "....prosty spacerowy obrazek "
marta_so
08-08-2010, 23:44
Jaka Ona piękna ...
Wiem, ze to forum o fotografii, ale nie sposob nie skomentować takiej urody ...
Aaaa....zapomnialabym...zdjęcie również bardzo mi sie podoba :
Za poprzednikami - i jak poprzednie Twoje zdjęcia - mi również bardzo się podoba. Pozdrawiam :)
ładniutka albumówka :)
mz ciut za dużo z tyłu przestrzeni
no i ta linia na granicy twarzy - po jej prawej stronie - czy to jakaś abberacja?
ładniutka albumówka :)
mz ciut za dużo z tyłu przestrzeni
no i ta linia na granicy twarzy - po jej prawej stronie - czy to jakaś abberacja?
tak się ułożyło tło, fotka robiona na plaży, ta jasna część to niebo którego nie było :) po prawej wchodzi fragment lasu, a dół wiadomo, woda - nie sadzę żeby to miała być aberacja nie przy tym szkle, to raczej coś z tła :) może trzeba było dla higieny kadru występlować
genghiskhan
09-08-2010, 15:09
chciałbym tu zobaczyć ciut bardziej kontrastowe światło - za płasko jest
Kurcze, widziałem na plfoto - tak sobie przeglądam portreciki, a tu harb :D
Piękne zdjęcie, bardzo mi się podoba delikatność i kolorystyka.
Pozdrawiam :)
chciałbym tu zobaczyć ciut bardziej kontrastowe światło - za płasko jest
genghiskhan - godz 19 00 i tak miało być - miękko i delikatnie, bo taka jest Weronika
S4INT - dzięki, tak na plfoto na topie załapała się do pierwszej trójki - miłe :)
pozdrawiam :)
Nooo dziewczyna rośnie ;-)
Fotka piękna. Rodzice z pewnością są zachwyceni Twoją pracą.
Pozdr.
Nooo dziewczyna rośnie ;-)
Fotka piękna. Rodzice z pewnością są zachwyceni Twoją pracą.
Pozdr.
Mama, Ojciec - zmarł dwa lata temu dokładnie 4 tego sierpnia, ma tylko mnie bo drugi dziadek też nie żyje, ciężko było to przeżyć i tak jest do dzisiaj :-(
Mama, Ojciec - zmarł dwa lata temu dokładnie 4 tego sierpnia, ma tylko mnie bo drugi dziadek też nie żyje, ciężko było to przeżyć i tak jest do dzisiaj :-(
O kurcze nie wiedziałem - Sorry. Dziewczynka śliczna. Fotka tym bardziej.
Życzę zdrowia.
Pozdrawiam, Grzegorz.
Piękny portret, miękuśie światełko. Podoba sie złapana chwila.
Pozdrawiam,
AMI