Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Domyślnie Weronika, kolejny .......

........... prosty spacerowy obrazek

pozdrawiam

Domyślnie

Mam dwie wiadomości – dobrą i złą, którą podać pierwszą?

No dobra, najpierw zła:
    Za chwilę dziewczyna nie będzie się mogła od chłopaków opędzić. (A serce ojca wtedy pełne niepokoju jest. Wiem coś na ten temat bo też mam ładną córkę.)

A teraz dobra wiadomość:
    Nie ma nic ładniejszego jak młoda piękna buzia więc jak tylko zaniechasz tego ohydnego postprocesu na twarzy, Twoje zdjęcia będą równie piękne.

PS
    Mam nadzieję, że podejdziesz do moich uwag pozytywnie.
    Wybacz stary ale nie mogłem się powstrzymać jak zobaczyłem tą masakrę na pięknej młodej buzi. Ja nawet teściowej nie odważyłbym się tego zrobić.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KlausG Zobacz posta
    Mam dwie wiadomości – dobrą i złą, którą podać pierwszą?

No dobra, najpierw zła:
    Za chwilę dziewczyna nie będzie się mogła od chłopaków opędzić. (A serce ojca wtedy pełne niepokoju jest. Wiem coś na ten temat bo też mam ładną córkę.)

A teraz dobra wiadomość:
    Nie ma nic ładniejszego jak młoda piękna buzia więc jak tylko zaniechasz tego ohydnego postprocesu na twarzy, Twoje zdjęcia będą równie piękne.

PS
    Mam nadzieję, że podejdziesz do moich uwag pozytywnie.
    Wybacz stary ale nie mogłem się powstrzymać jak zobaczyłem tą masakrę na pięknej młodej buzi. Ja nawet teściowej nie odważyłbym się tego zrobić.
    pozytywnie, tylko w jakim sensie ? skoro zdjecie jest praktycznie nie obrabiane, lekko podostrzone oczy i użyty filtr Dynamic Skin Softtener z USTAWIENIAMI 5%, dla wygładzenia lekkich przebarwień skóry, na tyle nieskuteczny ze gdy powiekszysz sobie fotografię zobaczysz w okolicy czubka noska skazę i pod oczkiem drobne wypryski, fotka jak zawsze obrobiona NX-em
    Nikon 70-200mm, F2.8, 200mm, ISO 200, 1/1250 sek
    Ostatnio edytowane przez harb ; 08-08-2010 o 07:30

Domyślnie

Patrze na monitorze, ktory jest sporo jasniejszy niz powinien byc i mi sie bardzo podoba. Znaczy sie ze oryginal technicznie bedzie mi sie podobal mniej bo bedzie za ciemno (czytaj : brak "zycia")

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Patrze na monitorze, ktory jest sporo jasniejszy niz powinien byc i mi sie bardzo podoba. Znaczy sie ze oryginal technicznie bedzie mi sie podobal mniej bo bedzie za ciemno (czytaj : brak "zycia")
    ależ zamieszałeś Strusiu - i niemożliwe jest żeby Tobie się podobało w jakiejkolwiek postaci

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    cud Panie cud ....
    nie oszukuj !!!! fotografia jest albumowa, i tak jest w tytule

Domyślnie

no dobra, jeszcze nie spalem....... Lepiej brzmi ?

Domyślnie

Ja podpisuje się pod tym co napisałem kiedyś u siebie - twoje foty są super a modelka jest piękna - pozdrawiam.
    Nikon D40 | N18-55 VR | YN460-II | I JESZCZE ROWER |

Domyślnie

Gwiazda błyszczy, piękna fota.
    LED ZEPPELIN

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów