Zobacz pełną wersję : Woodstock?
Ja tak z nagła i na prawie ostatnią chwilę zapytanie wystosuję, mianowicie, czy ktoś z szanownej braci się wybiera? Na tenże Woodstock Przystanek mam na myśli.
anialodz
26-07-2010, 19:33
ja jadę; chętnie spotkam się z kimś z forum w celu wspólnego dokumentowania festiwalu;
Może jeszcze ktoś się pojawi? Jak wiadomo, w kupie raźniej, w kupie siła no i może ktoś będzie mógł Nikonów popilnować jak się pójdzie "w tany"...
Ja niby też w celu dokumentowania się wybieram, mniej w celu zabaw i uciech, ale "ludziowie" to nie jest to, co mi najlepiej wychodzi na zdjęciach i dlatego szału nie będzie raczej.
Krówka Mała jedzie :) To ja też... niestety nie zostaje do niedzieli, bo muszę wrócić do pracy :( mam do zrobienia koncert w niedziele ;/
niezarejestrowany
26-07-2010, 23:31
a i ja jade :-)
Melduje posłusznie że jadę.
Esemesować to jakoś się spotkamy : 502053553.
Ew. jak zobaczycie "gościa" z kobitą i córką (wiek juz 7 lat) to krzyczeć KRUPEK !!!! Albo bedę uciekał albo się odezwę :P
Dla rozpoznania podaje linka do zdjęcia (http://foto-koncerty.info/20070803/1520178.html) które ktoś mi pyknął 3 lata temu (nie znam autora)
ja będę pewnie latał z taką koszulką z Vader :D no i będziemy na pewno na otwarciu z wielką żółtą szmatką :D i zasłonimy kamery jak zwykle :D UWIELBIAM TO :D
Ja mam bliziutko, a nie jadę :-P
anialodz
27-07-2010, 20:23
moze jakies umowione spotkanie?
Byłem na Woodstock'u 7 razy.W tym roku się nie wybieram. Ubiegłoroczny przystanek zakończył się klapą organizacyjną. W takim tłoku nie jechali nawet....60 lat temu do...Muzycznie nie powiem....w tym roku szkoda mi projektu Titusa, trochę zreformowanego skinhead'owskiego Ziggie Piggie i Armii.Może jestem za stary, widzę samych gówniarzy (też kiedyś taki byłem) no ale cóż, praca, praca, praca....
Ja jestem za umówionym spotkaniem, bo będzie okazja żeby zobaczyć jak inni zazdroszczą sprzętu ;-)
A tak na poważnie, to jakby grupka jakaś się zebrała, to można jakiś taki "plener" zbiorowy odstawić i już na miejscu się epitetami wymienić, które to będą komentarzem do jakości fotek. Pod warunkiem że uczestnicy będą uzbrojeni w swoje puszki i słoiki.
anialodz
27-07-2010, 23:23
tez mi się troche nie chce jechac ale nie bylam 5 lat i mowie sobie ze to ostani raz poki jeszcze mam wolne:) to jak , gdzie i o ktorej? wzgorze ASP, pt, 14? my wyglądamy tak:
http://www.flickr.com/photos/34454929@N07/4665646229/
proszę się nie bać!
Jade, ale aparatu nie zamierzalem w sumie brac. Moze mnie przekonacie ;)
Nie boicie sie kradziezy, syfu, mozliwosci uszkodzenia itd? Ogolnie dosc ciezkie miejsce dla sprzetu i psychiki posiadacza. Szczegolnie, jesli jedzie z nastawieniem na zabawe, a nie fotorelacje tak jak w moim wypadku. Troche zdjec z przyjemnoscia bym zrobil, ale nie chce zajmowac sie pilnowaniem zabawek tylko cieszyc woodstockiem.
Jade samochodem, ale bedzie on prawdopodobnie stal na parkingu gdzies w okolicach ASP (mam nadzieje, ze jak najblizej) i raczej nie bede tam za czesto chodzil.
tez mi się troche nie chce jechac ale nie bylam 5 lat i mowie sobie ze to ostani raz poki jeszcze mam wolne:) to jak , gdzie i o ktorej? wzgorze ASP, pt, 14? my wyglądamy tak:
http://www.flickr.com/photos/34454929@N07/4665646229/
proszę się nie bać!
No to możemy uznać, ze jesteśmy umówieni i mam nadzieję że pojawi się ktoś więcej niż ja, bo sam się będę bał...
anialodz
28-07-2010, 09:38
no to moze na 18 bo chyba jedmnak pozniej dojade;
Ja się mogę dostosować, wyjeżdżam już dziś w nocy, ale postaram się tu jeszcze zajrzeć po przybyciu na miejsce, gdyby pojawiło się więcej osób i udało by się zorganizować jakiś taki mini zlot. Będę monitorował sprawę. Jakby co, to jestem mały i zielony zwykle, a zdjęcia nie mam, bo ręce za krótkie żeby sobie zrobić, a w instrukcji aparatu, do miejsca gdzie mowa o samowyzwalaczu, jeszcze nie doszedłem.
ja bede. jutro rano juz. gdzie - nie wiem, gdzie sie moja ekipa poikowa rozstawia.
tel. jakby ktos chcial, cos organizowal - 510249161, kompa nie biore bo szkoda, tylko d300 z podstawa ;).
Ale zazdroszcze:( Bawcie sie swietnie.....oj juz 8 lat nie bylem:(
anialodz
29-07-2010, 21:20
ja bede. jutro rano juz. gdzie - nie wiem, gdzie sie moja ekipa poikowa rozstawia.
tel. jakby ktos chcial, cos organizowal - 510249161, kompa nie biore bo szkoda, tylko d300 z podstawa ;).
no to chyba w wiosce kuglarskiej , tam gdzie my:)
Kuglarze byli :)
http://lh4.ggpht.com/_ZT9jSSgpStc/TFioioLNmfI/AAAAAAAAHyw/XQ_QsLHmSkM/s720/DSC_1717%20kopia.jpg