Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Woodstock?

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Woodstock?

Ja tak z nagła i na prawie ostatnią chwilę zapytanie wystosuję, mianowicie, czy ktoś z szanownej braci się wybiera? Na tenże Woodstock Przystanek mam na myśli.
    Never failed in Vietnam.

Domyślnie

ja jadę; chętnie spotkam się z kimś z forum w celu wspólnego dokumentowania festiwalu;

Domyślnie

Może jeszcze ktoś się pojawi? Jak wiadomo, w kupie raźniej, w kupie siła no i może ktoś będzie mógł Nikonów popilnować jak się pójdzie "w tany"...
    Ja niby też w celu dokumentowania się wybieram, mniej w celu zabaw i uciech, ale "ludziowie" to nie jest to, co mi najlepiej wychodzi na zdjęciach i dlatego szału nie będzie raczej.
    Never failed in Vietnam.

Domyślnie

Krówka Mała jedzie To ja też... niestety nie zostaje do niedzieli, bo muszę wrócić do pracy mam do zrobienia koncert w niedziele ;/
    Nie mamy skrzydeł by lata, a mimo tego to nasz cel...

Domyślnie

Melduje posłusznie że jadę.
    Esemesować to jakoś się spotkamy : 502053553.
    Ew. jak zobaczycie "gościa" z kobitą i córką (wiek juz 7 lat) to krzyczeć KRUPEK !!!! Albo bedę uciekał albo się odezwę :P

Dla rozpoznania podaje linka do zdjęcia które ktoś mi pyknął 3 lata temu (nie znam autora)
    Ostatnio edytowane przez krupek ; 27-07-2010 o 16:14
    Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem .....
    foto.krupek.info https://500px.com/krupek moje foto pstryki

Domyślnie

ja będę pewnie latał z taką koszulką z Vader no i będziemy na pewno na otwarciu z wielką żółtą szmatką i zasłonimy kamery jak zwykle UWIELBIAM TO
    Nie mamy skrzydeł by lata, a mimo tego to nasz cel...

Domyślnie

moze jakies umowione spotkanie?

Rozmowny Awatar ptero
    Miasto
    Korków (dawniej Kraków)

Domyślnie

Byłem na Woodstock'u 7 razy.W tym roku się nie wybieram. Ubiegłoroczny przystanek zakończył się klapą organizacyjną. W takim tłoku nie jechali nawet....60 lat temu do...Muzycznie nie powiem....w tym roku szkoda mi projektu Titusa, trochę zreformowanego skinhead'owskiego Ziggie Piggie i Armii.Może jestem za stary, widzę samych gówniarzy (też kiedyś taki byłem) no ale cóż, praca, praca, praca....
    Innych mrok pogardy okryje-Jak oni sami w haniebnym milczeniu-ołtarze pradawne ojców porzucili-siebie,dzieci swoje i rasę-na zatracenie skazując-prochy wasze to już wiatr i niepamięć!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów