Zobacz pełną wersję : Counter Strike
matimatrix
21-07-2010, 19:22
Siemka
Mam pytanie gra ktoś w Counter Strike 1,6?
Możecie mi podać ID, a może ktoś poszukuje Admina server :D
Pozdrawiam
Mateusz
jackrabbit
21-07-2010, 19:26
hmm chodzi o ta gre ktora sie wszyscy podniecali 10 lat temu? :mrgreen:
matimatrix
21-07-2010, 19:32
chyba nie cs 1,6 jest dos nowy chyba ale starsze wersje to nie wiem ja mam 15 lat wiec nie pamietam :D
Nie taki nowy bo tak jak jackrabbit pisze ma ponad 10 lat ;-)
matimatrix
21-07-2010, 19:45
ale ja mowie o 1,6 to lepsza grafa a ja w ogóle pytam się czy ktoś gra a nie będziecie się ze mnie brechtać :)
jackrabbit
21-07-2010, 19:47
ja wole sie pobrechtac, grac juz niestety nie gram, brak czasu :)
ale przy okazji polecam przejscie serii Half Life
matimatrix
21-07-2010, 20:42
Tak znam half life mam także ta grę ale mi się osobiście nie podoba.
No wiadomo że każdy woli się pobrechtać:D
a ja właśnie gram, a jak mnie zabiją to se forum przeszukuje ;P
ja też gram, a raczej grałem jeszcze z miesiąc temu. teraz kurde jakoś czasu nie mam. Ale fajnie byłoby pograć grupowo, tylko nie wiem jak się do tego zabrać:)
Grałem w 1.6 i Source i musze przyznać że gra wciąga ale po tym jak wyszedł nowy update do Source niegram już w żadną wersje ;] W 1.6 nie gram bo mi się już niedobrze robi jak patrze na ta grafe (mario ma lepszą i nie rozumiem dlaczego ja w to grałem przez około pół roku xD ).Source lepszy i to dużo ale po nowym updacie go skopali ;/ Teraz można mnie spotkać sporadycznie w grze Call of Duty 4 : Modern Warfare (polecam) ;] Jak co to nick : 4-Listny :) (oglądał ktoś "Jaja w tropikach" ? również polecam ;] )
Co do gry grupowej to można załozyć server przez hamachi za free i podać na forum nazwe sieci i hasło ;] Tylko że hamachi ma jakieś ograniczenie co do ilości ludzi mogących dołączyć do danej sieci (chyba 20 osób).
Hamachi to program który tworzy wirtualną sieć Lan i można go używać w wielu grach ;]
matimatrix
22-07-2010, 12:20
Wiem co to hamachi:D kiedyś grałem przez ten programik ale znudziło mi się.
Mam zamiar założyć własny serwer ale kasy brak:(
Ja grałem w 1.5 z 10 lat temu teraz siłą rzeczy musiałem przejść na 1.6... Ostatnio też zakupiłem source bo był w promocji na steam, jednakże po 5minutach zdecydowałem, że to nie jest to co stary dobry 1.5 :)
gram od ~10 lat w tym ok 6 przerwy mieszanej :D
matimatrix
22-07-2010, 19:05
A to nie możesz sobie pobrać 1,5??
w 1.5 już chyba nikt nie gra i ciężko by było znaleźć ludzi, chyba że boty.
Przez tą grę o mały włos nie powtarzałem klasy maturalnej :P 6 lat temu :)
czym różni się 1.5 od 1.6 ? tu i tu słaba grafa ;p
bloodcrawler
23-07-2010, 08:36
Gry to tylko grafika? 99% nowych gier robionych na directXpierdylion i megasuperduperfullHD, nie dorasta do pięt hitom sprzed 10 lat.
Dantenius
23-07-2010, 08:57
Ja proponowałbym UT, ten najstarszy.
CS dyskryminuje graczy słabszych bądź o mniejszym stażu - wybór broni na początku pozwala tym szybszym, dłużej grającym zająć strategiczne pozycje tzw "kamperskie"....
A to nie możesz sobie pobrać 1,5??
Mam 1.5 ale mój ulubiony serwer który trzymał poziom się stoczył i zakończył działalność (cs laura)...
w 1.5 już chyba nikt nie gra i ciężko by było znaleźć ludzi, chyba że boty.
Grają ludzie ale większość cheatuje :sad:
Jakaś tam delikatnie inna fizyka i lekko odczuwalne różne inne rzeczy które odkrywasz po długotrwałym graniu.
Grafika? Wg. mnie jest idealna, do dziś gram w starcrafta, a on grafikę ma gorszą, a komputer bez problemu ciągnie mi nowsze gry tj. gta4/dirt2 itp. jednak żadne z tych nowszych nie dorównują do cs 1.X (czy to 1.3 czy to 1.6)...
Maciek R
23-07-2010, 11:48
Grało się w 1.5, 1.6, CS:CZ i CS:S, ale tylko w 1.6 pogrywam jeszcze czasem.
"Kilka" nocy zarwałem przy tej grze. :mrgreen:
Grało się w 1.5, 1.6, CS:CZ i CS:S, ale tylko w 1.6 pogrywam jeszcze czasem.
"Kilka" nocy zarwałem przy tej grze. :mrgreen:
I która wg. Ciebie wersja jest najlepsza? wg. mnie najpierw 1.3, 1.5, 1.6 i póżniej im młodsza wersja tym gorsza (tak, grałem we wszystkie wersje cs) :D
matimatrix
23-07-2010, 15:54
Wpisz sobie w google wyspagier.pl
i tam w szukaj wpisz countre strike 1,3 czy jakiś inny
ja również nie uważam że grafika jest najważniejsza ;] gram w multi san andreas mimo że spokojnie mógł bym kupić gta 4 ;p SA ma po prostu ten swój klimat i mimo gorszej grafiki i tak jest lepsze od gta 4 (takie moje zdanie)
no ale jak mam do wyboru cs 1.6 i cs source (różnica w grafice) to wole grać w ten z lepszą grafą ;]
matimatrix
23-07-2010, 18:18
mój kolega gra przez cały dzień w samp (multi san andreas)
Ach, stare dobre czasy... jak jeszcze byly wspolne statsy na polskich serwerach, to zdarzalo mi sie byc w pierwszej trojce AWM, M4 i USP ;] Potem niestety ciezko juz bylo znalezc porzadne serwery bez dzieciarni dracej japy do mikrofonu, przeklinajacej i takie, na ktorej sie dalo pograc w cos inngo niz dust i aztec... a potem wyrsolem z tego ^^ a teraz od trzech lat mam chec wrocic, ale jakos sie nie moge zebrac...
Ach, stare dobre czasy... jak jeszcze byly wspolne statsy na polskich serwerach, to zdarzalo mi sie byc w pierwszej trojce AWM, M4 i USP ;] Potem niestety ciezko juz bylo znalezc porzadne serwery bez dzieciarni dracej japy do mikrofonu, przeklinajacej i takie, na ktorej sie dalo pograc w cos inngo niz dust i aztec... a potem wyrsolem z tego ^^ a teraz od trzech lat mam chec wrocic, ale jakos sie nie moge zebrac...
Kupuj cs'a 1.6 (na allegro klucz kosztuje ok 20zł) i możesz grać na serwerach tj. universal soldiers - tam trzymają dosyć poziom: http://www.universalsoldiers.pl/index.php?page=servers
ps. ja gram najczęściej na Universal Soldiers #04 [BF2][FFA] 85.232.244.13:27035 ;)
jackrabbit
24-07-2010, 10:40
a nie wolicie gry z jakas minimalna dawka realizmu? OFP albo SWAT 3? :)
a nie wolicie gry z jakas minimalna dawka realizmu? OFP albo SWAT 3? :)
Ja tam wolę w guitar hero pograć:D
CS to przeżytek! Left 4 death 2 - to jest giera dopiero :) Jak ktoś pociska w L4D2 to proszę o PMke ustawimy sie kiedyś na jakiś szpil :D
Maciek R
24-07-2010, 16:44
I która wg. Ciebie wersja jest najlepsza? wg. mnie najpierw 1.3, 1.5, 1.6 i póżniej im młodsza wersja tym gorsza (tak, grałem we wszystkie wersje cs) :D
Jakoś najbardziej do 1.6 się przekonałem. Najfajniejsza fizyka gry, czy jak całą tą grywalność itd. nazwać... :)
matimatrix
24-07-2010, 17:07
http://www.goslubserver.wxv.pl
proszę oto stronka serwera często są admini i ogarniają
ja gram w QUAKE LIVE jak na forum ktos w to cisnie to bardzo zapraszam do pojedynku 1v1 :D
Antonioo
27-07-2010, 23:01
a czy gra ktoś w call of duty 4
Modern Warefare ???
CS zapewnia dopowiedni jak dla mnie balans miedzy realizmem a miodnoscia :) ciekawe czy ruszy na GMA4500?
ja gram w QUAKE LIVE jak na forum ktos w to cisnie to bardzo zapraszam do pojedynku 1v1 :D
grałem z parę lat w q3, i też głównie duele tylko że to było dawno i musiałbym sobie poprzypominać... wolałbym zagrać tdm gdzie to moje lamerstwo schowa się w tłumie ;)