Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] kolorowo-odpustowo
http://img300.imageshack.us/img300/1843/dsc8777copynh6.jpg
:D
szczerze to wyobrażałem sobie coś innego a tu .... takie pozytywne zaskoczenie !!!
ładna dziewczyna, fajne kolory, GO, wogóle kompozycja i ujęcie
bardzo na plus !
Podoba mi się pomysł i kolorki, ale nie podoba kadr. Dlaczego tak ciasno?Ucięty czubek głowy i kolanko....
bo z 85 w malym studiu nie za bardzo bylo sie gdzie zmiescic ; )
to trzeba było obciąc to zielone na dole.
dziwnie wyglądają palce, a przez to obciecie nie widać od razu, że trzyma słuchawki.
zdjęcie świetne, podobja mi się ciuchy modelki, dodatki.
kolor - też bdb. 4 gwiazdki
Szkoda ze cala postac nie jest w kadrze tylko...Ale co moge powiedziec zaj...scie pozytywna fotka...Super!
fotka, jak to napisał zebda - zaj***sta :) kolorowo, sympatycznie, ładna modelka, choć lepiej by było bez białej ramki na górze i dole
przepych formy nad treścią... nie wiem na co zwrócić uwagę, szkoda że nie ma punktu zaczepienia.
M.Szabelski
18-12-2006, 21:54
Według mnie za dużo jest wszystkiego na tym zdjęciu. Pstrokata biżuteria odciąga uwagę. Ta zielona poduszka też niebardzo mi pasuje. Uciąłeś też palce :) Ale widać, że masz pomysły...dawaj następne!
nastepnych nie ma to tak zwany odpad posesyjny :D
swoja droga prosze zwracac uwage na tytul :P
lukaszMM
18-12-2006, 22:35
wery super
Jak nie NIN :) nie podoba mi sie linia cienia pod prawym okiem.. poza tym fajnie ze eksperymentujesz..
oj nie napewno nie eksperymentuje :D
to reczej bylo zlecenie przymusowe bo osobiscie nie uznaje czegos takiego jak studio
no ale jak trza bylo to trza bylo :P
Jestem wielkim fanem Twoich prac. Kilka razy zagladalem do tego watku i tak sie zastanawialem czy to rzeczywiscie Twoje zdjecie. Wczesniejsze duzo bardziej sie podobaja, nie zmienia to jednak faktu, ze to zdjecie tez jest swietne. No i fajnie sobie popatrzec na takie kolorowe radosne dziewcze w taka podla pogode, zaraz weselej sie robi.
romanescou
19-12-2006, 09:15
Moim zdaniem jest perfekt, ciasne ujęcie, nasycona kolorystyka, bogato ozdobiona pani. Bardzo, bardzo fajne.
spiritchaser
19-12-2006, 16:03
Podoba mi się zgranie mnóstwa kolorów.
Mnie by to przerosło...
SUPER !