Szukaj
szczerze to wyobrażałem sobie coś innego a tu .... takie pozytywne zaskoczenie !!!
ładna dziewczyna, fajne kolory, GO, wogóle kompozycja i ujęcie
bardzo na plus !
MarcinWilk
Podoba mi się pomysł i kolorki, ale nie podoba kadr. Dlaczego tak ciasno?Ucięty czubek głowy i kolanko....
Sony Alfa 65 Coolpix 4200 + Tachimetr Nikon NPL352
bo z 85 w malym studiu nie za bardzo bylo sie gdzie zmiescic ; )
to trzeba było obciąc to zielone na dole.
dziwnie wyglądają palce, a przez to obciecie nie widać od razu, że trzyma słuchawki.
zdjęcie świetne, podobja mi się ciuchy modelki, dodatki.
kolor - też bdb. 4 gwiazdki
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Szkoda ze cala postac nie jest w kadrze tylko...Ale co moge powiedziec zaj...scie pozytywna fotka...Super!
Nikon D70s + Sigma 28-105 f2,8-4 + Nikkor 50mm F1,8D
fotka, jak to napisał zebda - zaj***stakolorowo, sympatycznie, ładna modelka, choć lepiej by było bez białej ramki na górze i dole
.:[nikon][nikkor][tamron][m42][cokin][lowepro][manfrotto][gimp][ps4][ubuntu][7]:.
.:KORAB:.
przepych formy nad treścią... nie wiem na co zwrócić uwagę, szkoda że nie ma punktu zaczepienia.
Według mnie za dużo jest wszystkiego na tym zdjęciu. Pstrokata biżuteria odciąga uwagę. Ta zielona poduszka też niebardzo mi pasuje. Uciąłeś też palceAle widać, że masz pomysły...dawaj następne!
Canon 40D + 17-40L f/4 + 70-200L f/4 + 580 EX II
fanaberiafoto.eu
nastepnych nie ma to tak zwany odpad posesyjny
swoja droga prosze zwracac uwage na tytul :P
Skontaktuj się z nami