Zobacz pełną wersję : Forza Motorsport 3
Już chyba wszystko bylo w cafe, ale tego jeszcze nie widzialem. Panowie, czy ktoś jest fanem nowej Forzy ? :D Kupilem ją przedwczoraj i jak dotąd malo spałem, gra jest tak wciągająca, że nie można sie oderwać, czy ktoś tu ma podobne zdanie ? :) Zapraszam do dyskusji na temat tuningu, samochodó, tras i ogólnie. Wrzucajcie swoje zdjęcia samochodów, będzie fajnie! :P
Wlasnie czekam na paczke z nowym xboxem i forza3... mam nadzieje ze mnie az tak nie sponiewiera;)
Rafał_Sz
14-07-2010, 13:52
(...)będzie fajnie! :P
Nie będzie!
(PS3 ;))
Kwiatek111
14-07-2010, 13:56
Nie będzie!
(PS3 ;))
dobra gierka gralem pare razy u znajomego, sam mam ps3 i czekam na gt5
Wlasnie czekam na paczke z nowym xboxem i forza3... mam nadzieje ze mnie az tak nie sponiewiera;)
Jesli jestes fanem 4 kółek, to zarezerwuj sobie kilka zarwanych nocy, szczególnie jak zaczniesz bawić sie tunningiem i ustawieniami aut, a radocha z jazdy poezja :D
A jesli chodzi o GT5 to jest sprawa tak jak z Diablo 3 - niby juz wychodzi a tu jeszcze roczek, drugi, trzeci...
dobra gierka gralem pare razy u znajomego, sam mam ps3 i czekam na gt5
Z tego co slyszalem to gt5 ma wyjsc dopiero w pazdzierniku/listopadzie :| :(
Rafał_Sz
14-07-2010, 14:14
Z tego co slyszalem to gt5 ma wyjsc dopiero w pazdzierniku/listopadzie :| :(
No i jak znalazł na święta. :) Teraz szkoda ładnej pogody.
andrzej_laskowski
14-07-2010, 14:33
A ja jakoś nie moge sie przekonać. Gierka się kurzy od kilku miesięcy. Mimo że jestem motomaniakiem wirtualne ściganie nijak mnie nie kręci. I niewiele tu zmieniła kierownica, ani gra w sieci na XBOXlive. Godzinka na torze gokartowym to znacznie lepiej wydane pieniądze mz.
Wam tez proponuję przewalić 200zl na torze niż na telewizorze. ;)
A ja jakoś nie moge sie przekonać. Gierka się kurzy od kilku miesięcy. Mimo że jestem motomaniakiem wirtualne ściganie nijak mnie nie kręci. I niewiele tu zmieniła kierownica, ani gra w sieci na XBOXlive. Godzinka na torze gokartowym to znacznie lepiej wydane pieniądze mz.
Wam tez proponuję przewalić 200zl na torze niż na telewizorze. ;)
Wszystko fajnie tylko w realu nie pojezdzisz sobie Ferrari Enzo np. ;)
super gra
ale brakuje off roadu :), tor może się znudzić - jakoś zwycięstwo w dirt bardziej mnie satsfakcjonuje
ale ilość samochodów rzeczywiścioe w grze powala
chyba obowiązkowa pozycja na xbox'a, oczywiście z kierownicą - padem gra się dużo łatwiej , no ale nie o to chodzi ;)
super gra
ale brakuje off roadu :), tor może się znudzić - jakoś zwycięstwo w dirt bardziej mnie satsfakcjonuje
ale ilość samochodów rzeczywiścioe w grze powala
chyba obowiązkowa pozycja na xbox'a, oczywiście z kierownicą - padem gra się dużo łatwiej , no ale nie o to chodzi ;)
Z jaką kierownicą, jesli sie nie myle to jedyna kierownica do X'a to Fanatec Porsche Wheel Turbo, która kosztuje więcej od Logitecha G27, dla mnie to zdzierstwo.
Przejechalem kilka wyscigow i miloscia do forza nie zapalalem. Gra jest ok, ale burnout paradise czy nawet starenki TD unlimited znacznie bardziej mi podchodzi. Poki co staram sie opanowac sterowanie w just cause 2
Wszystko fajnie tylko w realu nie pojezdzisz sobie Ferrari Enzo np. ;)
Poszukaj na torach, jak np. tu (http://www.silverstone.co.uk/experiences/driving-days/). Moze znajdziesz cos dla siebie ;-)
tomek-GL
21-07-2010, 10:38
Ogólnie nie przepadam za Xklockiem ale Forza zawsze przyprawiała mnie o zazdrość ;)
Za każdym razem gdy miałem okazję pograć w Forzę ( w każdą z 3 odsłon) żałowałem, że na PS3 niema czegoś podobnego...
Nawet GT przy tym blednie...
Pocieszam się faktem, że niedługo wyjdzie TDU 2 ale i tak będzie mocno ograniczone w porównaniu do Forzy...
Ogólnie nie przepadam za Xklockiem ale Forza zawsze przyprawiała mnie o zazdrość ;)
Za każdym razem gdy miałem okazję pograć w Forzę ( w każdą z 3 odsłon) żałowałem, że na PS3 niema czegoś podobnego...
Nawet GT przy tym blednie...
Pocieszam się faktem, że niedługo wyjdzie TDU 2 ale i tak będzie mocno ograniczone w porównaniu do Forzy...
Pojezdzilbym sobie na kierownicy, ale ta microsoftu to jakiś szajs, posiadam na stanie Driving force GT i MOmo racing, jednak nie pasuja do X'a, szkoda troche kasy na te Porshe od Fanteca ;/
Ale fakt gra jest super.
Z jaką kierownicą, jesli sie nie myle to jedyna kierownica do X'a to Fanatec Porsche Wheel Turbo, która kosztuje więcej od Logitecha G27, dla mnie to zdzierstwo.
jest kilka modeli
ja akurat mam ten
http://hardware.teamxbox.com/reviews/xbox-360/62/Logitech-DriveFX-Wheel/p1/
była wyprzedaż na allegro - dałem chyba 179 PLN brutto
jestem zadowolony
Witam
Ja cały czas czekam aż będę mógł wydać kilka zł na g25/27 z fotelikiem :) i o ile forza zawsze mnie korciła do zakupu Xa to jednak padło na PSa i GTR i z niecierpliwością czekam aż w pełnym GTRze pośmigam po torze z Top Gear :). Co do Xa to trochę szkoda że akcesoria logitecha jakoś nie współpracują, z drugiej jednak strony MS i LT są firmami konkurencyjnymi w padach/myszkach/klawiaturach itp. więc nie ma się co dziwić
Kwiatek111
30-07-2010, 13:53
Witam
Ja cały czas czekam aż będę mógł wydać kilka zł na g25/27 z fotelikiem :) i o ile forza zawsze mnie korciła do zakupu Xa to jednak padło na PSa i GTR i z niecierpliwością czekam aż w pełnym GTRze pośmigam po torze z Top Gear :). Co do Xa to trochę szkoda że akcesoria logitecha jakoś nie współpracują, z drugiej jednak strony MS i LT są firmami konkurencyjnymi w padach/myszkach/klawiaturach itp. więc nie ma się co dziwić
nie GTR tylko GT, GTR to zupelnie inna gra, niezbyt udana