Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Pas startowy wolny,...
... tak nadaje Honzik ze swej chaty. Tam daleko, daleko w tle ;-).
Serdecznie chciałem Wam podziękować za wyrozumiałość i cierpliwość.
Ponieważ ostatnio zdarzyło mi się wystawić dość dużo kadrów i mogłem być posądzony o przynudzanie. Ale bardzo przyjemnie jest gdy prezentowane zdjęcia się podobają.
Mi osobiście daje to dużego kopa i zachęty do dalszego działania i poszukiwania nowych, ciekawych (mam nadzieję) kadrów :smile:.
Także jeszcze raz wielkie dzięki.
Tym szerokim kadrem żegnam się z Wami na ponad dwa tygodnie.
Mały urlopik z nadzieją, że może coś ciekawego uda się ustrzelić ;). To jednak chyba nałóg się nazywa :wink:, ale myślę, że jestem wśród swoich :grin:.
* Zapraszam *
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/06/348b9c8bf3523eba-1.jpg
źródło (http://www.fotosik.pl)
* Dziękuję *
Miazga!
A co do nalogu to nie martw sie ja juz jestem na glodzie.....niedlugo jednak sobie odbije:D
Bardzo ladnie sie... zegnasz. Dobrze, ze tymczasowo ;)
W takim razie zycze udanego wypocznku i owocnych kadrow. Czekamy na "nowosci" w Twoim wykonaniu, a nie watpie, ze takie nam zaprezentujesz po powrocie :)
3m sie cieplo i ... nie odstepuj aparatu na krok :lol:
Powodzenia :-D Focisz zaj...sty !!!! Pozdrawiam
krzysztofz24
26-06-2010, 21:47
Super fota na pozegnanie:-)(urlopowe rozumiem), ciekaw jestem jakie foty zapodasz po powrocie, milego wypoczynku:-)...i owocnego w nowe kadry:-).
ŁAdnie , no to oczekujemy :)
petrus33
26-06-2010, 22:48
Miazga!
Ale jaka tam miazga kolego !!!
Po prostu dobre zdjęcie. I nic poza tym. Miazga to by była, jakby przez to zaorane pole przebiegał słoń w różowym kapeluszu, a na niebie pojawił się Concord. Jak czasami czytam Wasze oceny, to śmiać mi się chce. Jak małe dzieci !!!
Po prostu dobre zdjęcie. I nic poza tym. Miazga to by była, jakby przez to zaorane pole przebiegał słoń w różowym kapeluszu, a na niebie pojawił się Concord. Jak czasami czytam Wasze oceny, to śmiać mi się chce. Jak małe dzieci !!!
To nie czytaj "Tatusku"
Co tu wiecej pisac.....zdjecie dobre, kadr przemyslany, ladnie naswietlone, swietne kolory......co tu pisac? A moze powinienem wlasnie wymyslac rozowe slonie...............
nie wiem czy dobrze mi monitorek pokazuje, ale wydaje mi się, że L i P dół z małą winietką lub przyciemniony, troszkę to nie pasuje do reszty podłogi-ziemi.
Fota jak zwykle Bardzo dobra, przyjemnego urlopu a po powrocie będę czekał między innymi na twoje uwagi do moich zdjęć.
Pozdrawiam
borregaard
27-06-2010, 11:36
Ta fota jest super i nie jest to grzeczność....przedurlopowa.:D
ostrytux
27-06-2010, 11:55
Bardzo ładnie.
Pablo 77
27-06-2010, 19:00
Kolejne,świetne:)
Czekamy na coś z urlopu:)
Pzdr
Jak "pas startowy", to pozostaje mi życzyć ci Pawle szczęśliwych startów i lądowań właśnie ;) I dobrego urlopowego światła, bo co do reszty, to akurat jestem spokojny ;)
PS. Fota super, chociaż ja odrobinę osłabiłbym kanał zielony ;)
petrus33
27-06-2010, 22:35
To nie czytaj "Tatusku"
Co tu wiecej pisac.....zdjecie dobre, kadr przemyslany, ladnie naswietlone, swietne kolory......co tu pisac? A moze powinienem wlasnie wymyslac rozowe slonie...............
Ale z kolegi nerwusek. Chyba uderzyłem w czułą strunę :)))
Zdjęcie jest poprawne i to wszystko, nie jest natomiast zdjęciem wybitnym, czy jak to ty mówisz miazgą.
Smiać mi się chce jak Towarzystwo Wzajemnej Adoracji na tym forum napędza się nawzajem pochwałami. Komicznie to z boku wyglada. I tyle w temacie.
Ciekawy kadr, faja miejscówka.
krzysztofz24
28-06-2010, 01:04
Smiać mi się chce jak Towarzystwo Wzajemnej Adoracji na tym forum napędza się nawzajem pochwałami. Komicznie to z boku wyglada. I tyle w temacie.
A mi sie zbiera na usmiech jak ktos kto nie wystawial wogole wlasnych zdjec bierze sie za ocene i krytyke czyichs dokonan.( Moze sie myle i dawales wlasne zdjecia, pod ktorymi mozna by sie podpisac "miazga", popraw mnie jesli tak). Jak to latwo ferowac wyroki a samemu nie prezentowac swojego "poziomu" zdjec. zdjec...
petrus33
28-06-2010, 12:37
A mi sie zbiera na usmiech jak ktos kto nie wystawial wogole wlasnych zdjec bierze sie za ocene i krytyke czyichs dokonan.( Moze sie myle i dawales wlasne zdjecia, pod ktorymi mozna by sie podpisac "miazga", popraw mnie jesli tak). Jak to latwo ferowac wyroki a samemu nie prezentowac swojego "poziomu" zdjec. zdjec...
Nie feruję wyroków, a jedynie zwracam uwagę, że mocno przesadzacie ze swoimi ocenami.
Moje zdjęcia są na tym portalu, zostały przyjęte neutralnie.
Petrus33 - napiszę Ci tak, skoro tak łatwo jest zrobić dobre zdjęcie krajobrazowe na tyle dobre aby zainteresować nim tych którzy znją się na fotografii (nie na zasadzie że mojej cioci podobają się wszyskie które ogląda ) to co stoi na przeszkodzie żebyś tutaj pokazał swoje dobre prace - nie jest to portal National Geographic więc nie spodziewajmy się zdjęć tej miary ale naprawdę przyzwoite zdjęcia można tutaj zobaczyć, nie pisz więc o TWA - ale pokaż swoje prace sam napiszę Ci dobra recenzję, warunkiem jest dobra fotka :)
petrus33
28-06-2010, 18:07
Ngdzie nie pisałem, że dobrą fotkę jest łatwo zrobić. Jedynie zaznaczyłem, że komentarze niektórych stałych bywalców tego portalu są komiczne. Przesada i przegięcie, to ich główna cecha. A fotki nie są aż takie wyjątkowe, żeby określać je mianem miazgi czy rewelacji :)))) Mało fotografuję krajobrazów niestety. Moje fotki są na tym portalu i jakoś wielkiej krytyki nie zebrały. Poza tym, jakie to ma znaczenie czy ja dobrze fotografuję, czy nie ??
wojtek6308
28-06-2010, 19:04
Kolejna ładna praca :-) .
Bartekkw
28-06-2010, 19:45
mi sie bardzo widzi... Bardzo dobrze jest i udanych fot urlopowych zycze :)
Ładnie pokazujesz to "nic" na zdjęciach...wcale nie łatwa sprawa :)