Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Domyślnie Pas startowy wolny,...

... tak nadaje Honzik ze swej chaty. Tam daleko, daleko w tle .

Serdecznie chciałem Wam podziękować za wyrozumiałość i cierpliwość.
    Ponieważ ostatnio zdarzyło mi się wystawić dość dużo kadrów i mogłem być posądzony o przynudzanie. Ale bardzo przyjemnie jest gdy prezentowane zdjęcia się podobają.
    Mi osobiście daje to dużego kopa i zachęty do dalszego działania i poszukiwania nowych, ciekawych (mam nadzieję) kadrów .
    Także jeszcze raz wielkie dzięki.

Tym szerokim kadrem żegnam się z Wami na ponad dwa tygodnie.
    Mały urlopik z nadzieją, że może coś ciekawego uda się ustrzelić . To jednak chyba nałóg się nazywa , ale myślę, że jestem wśród swoich .

* Zapraszam *

* Dziękuję *

Domyślnie

Miazga!
    A co do nalogu to nie martw sie ja juz jestem na glodzie.....niedlugo jednak sobie odbije

Domyślnie

Bardzo ladnie sie... zegnasz. Dobrze, ze tymczasowo
    W takim razie zycze udanego wypocznku i owocnych kadrow. Czekamy na "nowosci" w Twoim wykonaniu, a nie watpie, ze takie nam zaprezentujesz po powrocie
    3m sie cieplo i ... nie odstepuj aparatu na krok
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Rozmowny Awatar cialat
    Miasto
    Reńska Wieś/Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie

Powodzenia Focisz zaj...sty !!!! Pozdrawiam

Nic tak nie niszczy organizmu, jak długotrwała fizyczna bezczynność" - ARYSTOTELES

Domyślnie

Super fota na pozegnanie(urlopowe rozumiem), ciekaw jestem jakie foty zapodasz po powrocie, milego wypoczynku...i owocnego w nowe kadry.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

ŁAdnie , no to oczekujemy
    NIKON

Zbanowany
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Miazga!
    Ale jaka tam miazga kolego !!!
    Po prostu dobre zdjęcie. I nic poza tym. Miazga to by była, jakby przez to zaorane pole przebiegał słoń w różowym kapeluszu, a na niebie pojawił się Concord. Jak czasami czytam Wasze oceny, to śmiać mi się chce. Jak małe dzieci !!!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez petrus33 Zobacz posta
    Ale jaka tam miazga kolego !!!
    Po prostu dobre zdjęcie. I nic poza tym. Miazga to by była, jakby przez to zaorane pole przebiegał słoń w różowym kapeluszu, a na niebie pojawił się Concord. Jak czasami czytam Wasze oceny, to śmiać mi się chce. Jak małe dzieci !!!
    To nie czytaj "Tatusku"
    Co tu wiecej pisac.....zdjecie dobre, kadr przemyslany, ladnie naswietlone, swietne kolory......co tu pisac? A moze powinienem wlasnie wymyslac rozowe slonie...............
    Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 26-06-2010 o 22:57

Domyślnie

nie wiem czy dobrze mi monitorek pokazuje, ale wydaje mi się, że L i P dół z małą winietką lub przyciemniony, troszkę to nie pasuje do reszty podłogi-ziemi.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów