PDA

Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] A takie tam....

zebda
07-12-2006, 21:14
OK wywalilem fotki...forum jest fajne ale z tekstow ktore czytam rozumiem jedno, jest to forum dla ludzi robiacych zdjecia perfekcyjnie technicznie...No coz z kumplem ktory skonczyl szkole artystyczna w Wiedniu i z ktorym rozumiem sie robiac zdjecia nie zwracamy czesto uwagi na szum itp...Rozchodzi nam sie o to aby patrzac na zdjecie poprostu sie ono podobalo, nie mamy specjalnej filozofi, no chyba ze na dane zdjecia sobie ja wymyslimy...

...no ale nie ukrywam ze wiele waszy fotografii robi wrazenie (szczegolnie zdjecia Paryz Amsterdam)...

...zycze powodzenia i dzieki za komentarze do zdjec ktorych juz nie ma..

...nie zacinajacej sie migawki!

Sl@wcio
07-12-2006, 23:31
Pośpiech jest wskazany przy łapaniu pcheł ;-). Jakiś temat przewodni zdjęć musi istnieć, a ja takiego tu nie widzę. Pstrykanko na pałanko.

zebda
07-12-2006, 23:51
Ok zapewne lepiej by bylo jakbym zdjecia 1 i 2 pokazal oddzielnie, byly by portrety jakies tam...

...ale generalnie to nie mialbyc od poczatku reportaze na kilka zdjec...prosze spojrz na te zdjecia jako na oddzielne klatki a nie jako cos co ma sie laczyc - czytaj reportaz...

...bo nie wypowiedziales sie o samych zdjeciach...

jm
08-12-2006, 00:36
1-4 - zupełnie nie wiem o co chodzi:( - przy czym na 4 to ucięte oko mnie mocno wnerwia....
6 - mnie intryguje z lekka

5 i 7 - nie mam zdania:(

Sl@wcio
08-12-2006, 01:18
...... zawracasz tylko głowę "księciuniu"

Jogi
08-12-2006, 07:41
jeżeli chcesz się czegoś naprawdę dowiedzieć o swoich zdjęciach i nauczyć na przyszłość, to nie usuwaj ich po jednym niekorzystnym dla ciebie komentarzu, bo każdy ma inny sposób oceny i mógłbyś się wiele więcej dowiedzieć, zamiast się obrażać

Tordek
08-12-2006, 08:09
szkoda słów , zdjęć nie widziałem... ale wiem jedno..
jeśli masz zamiar pokazywać zdjęcia które wszyscy będą chwalić to faktycznie pokazuj gdzie indziej...

zebda
08-12-2006, 10:56
Drodzy uzytkownicy aparatow, przeczytajcie uwaznie tekst w pierwszym zmienionym poscie...Tu nikt na nikogo sie nie obraza...Bylem uzytkownikiem 2 czy moze 3 for o mercedesach, ale zostalem na jednym, dlaczego? Bo zeby chciec na danym forum byc trzeba rozumiec sie z grupa ludzi z tego forum korzystajacych....

...jak napisalem w pierwszym posice, wielu z was robi piekne zdjecia i to czesto dlatego sa one takie ze sa wlasnie perfekcyjne technicznie, ale nie wszystkim tylko o to chodzi - czytaj perfekcyjnosc...

...nie piszczie ze sie obrazilem, ponownie poczytalem posty i poprostu wiem ze do konca sie nienadaje, nie czuje jednak tego forum, stad tez tak mala ilosc moich postow...

...ponownie zycze powodzenia wyszystkim, proszac was o nie wypisywanie bzdur w stylu "o obrazil sie"...

ALF
08-12-2006, 16:42
zdjęć nie ma, temat zamknięty