Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: A takie tam....

Domyślnie A takie tam....

OK wywalilem fotki...forum jest fajne ale z tekstow ktore czytam rozumiem jedno, jest to forum dla ludzi robiacych zdjecia perfekcyjnie technicznie...No coz z kumplem ktory skonczyl szkole artystyczna w Wiedniu i z ktorym rozumiem sie robiac zdjecia nie zwracamy czesto uwagi na szum itp...Rozchodzi nam sie o to aby patrzac na zdjecie poprostu sie ono podobalo, nie mamy specjalnej filozofi, no chyba ze na dane zdjecia sobie ja wymyslimy...

...no ale nie ukrywam ze wiele waszy fotografii robi wrazenie (szczegolnie zdjecia Paryz Amsterdam)...

...zycze powodzenia i dzieki za komentarze do zdjec ktorych juz nie ma..

...nie zacinajacej sie migawki!

Sławomir Szychowski Awatar Sl@wcio
    Miasto
    Golczewo/Szczecin
    Wpisów
    6

Domyślnie

Pośpiech jest wskazany przy łapaniu pcheł . Jakiś temat przewodni zdjęć musi istnieć, a ja takiego tu nie widzę. Pstrykanko na pałanko.

Domyślnie

Ok zapewne lepiej by bylo jakbym zdjecia 1 i 2 pokazal oddzielnie, byly by portrety jakies tam...

...ale generalnie to nie mialbyc od poczatku reportaze na kilka zdjec...prosze spojrz na te zdjecia jako na oddzielne klatki a nie jako cos co ma sie laczyc - czytaj reportaz...

...bo nie wypowiedziales sie o samych zdjeciach...
    Nikon D70s + Sigma 28-105 f2,8-4 + Nikkor 50mm F1,8D

Domyślnie

1-4 - zupełnie nie wiem o co chodzi - przy czym na 4 to ucięte oko mnie mocno wnerwia....
    6 - mnie intryguje z lekka

5 i 7 - nie mam zdania

Sławomir Szychowski Awatar Sl@wcio
    Miasto
    Golczewo/Szczecin
    Wpisów
    6

Domyślnie

...... zawracasz tylko głowę "księciuniu"

Oszczędny w słowach Awatar Jogi
    Miasto
    Yellowstone

Domyślnie

jeżeli chcesz się czegoś naprawdę dowiedzieć o swoich zdjęciach i nauczyć na przyszłość, to nie usuwaj ich po jednym niekorzystnym dla ciebie komentarzu, bo każdy ma inny sposób oceny i mógłbyś się wiele więcej dowiedzieć, zamiast się obrażać
    Nikon D200, D80, 17-55mm f/2.8G ED-IF AF-S DX, 70-200mm f/2.8G ED-IF AF-S VR, żartowałem

Domyślnie

szkoda słów , zdjęć nie widziałem... ale wiem jedno..
    jeśli masz zamiar pokazywać zdjęcia które wszyscy będą chwalić to faktycznie pokazuj gdzie indziej...
    TOTALNY AMATOR with...
    Nikon D50 + Nikkor 18-55/3.5-5.6 + Nikkor 50/1.8 + Tamron 70-300/4-5.6 + Nikon SB-20
    www.tordek.ovh.org <== PhotoBlog

Domyślnie

Drodzy uzytkownicy aparatow, przeczytajcie uwaznie tekst w pierwszym zmienionym poscie...Tu nikt na nikogo sie nie obraza...Bylem uzytkownikiem 2 czy moze 3 for o mercedesach, ale zostalem na jednym, dlaczego? Bo zeby chciec na danym forum byc trzeba rozumiec sie z grupa ludzi z tego forum korzystajacych....

...jak napisalem w pierwszym posice, wielu z was robi piekne zdjecia i to czesto dlatego sa one takie ze sa wlasnie perfekcyjne technicznie, ale nie wszystkim tylko o to chodzi - czytaj perfekcyjnosc...

...nie piszczie ze sie obrazilem, ponownie poczytalem posty i poprostu wiem ze do konca sie nienadaje, nie czuje jednak tego forum, stad tez tak mala ilosc moich postow...

...ponownie zycze powodzenia wyszystkim, proszac was o nie wypisywanie bzdur w stylu "o obrazil sie"...
    Nikon D70s + Sigma 28-105 f2,8-4 + Nikkor 50mm F1,8D

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

zdjęć nie ma, temat zamknięty
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Uprawnienia umieszczania postów