Zobacz pełną wersję : "Czarny" humor
Marek Urbanowski
13-06-2010, 08:43
http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/ksiadz-do-parafianki-ty-dzieko_141399_103192.html
końcowy dialog i tłumaczenie księdza bezcenne:)
Malo nie spadlem z krzesla :D
Ja z księdzem przecież nie spałam :mrgreen: :mrgreen:
A tak serio to jesli idzie o sedno sprawyto ja, jako zaprzysiezony antykleryk-ateista sie wypowiadac nie bede.
To ja może dorzucę jeszcze jeden artykuł - może nie jest to dobry temat, ale akurat mi kolega podesłał. Polecam szczególnie rodzicom:
http://www.debata.olsztyn.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1143%3Amtv-hedonistyczno-gejowski-fast-food-w-domach-polskich-nastolatkow&catid=65%3Apublicystyka&Itemid=123
:-o Czego to ludzie nie wymyślą, żeby w prasie zabłysnąć :mrgreen:
He, he. Tytuł adekwatny do treści. ;-)
Wydaje mi się, że ten komentarz najlepiej oddaje przemilczaną kwestie "pokrzywdzonej" strony:
łodzianka Czerwiec 6, 2010, 19:57
Dziwnym trafem nie opisano jak nabluzgała na niego kochana pani Basia! A jej córeczka Ewa nakłamała mamusi i teraz wieeelka afera. Bo przecież jak się nie chodzi do kosciola a chce sie miec bierzmowanie to trzeba cos wymyslic. Fakt- Ksiadz przesadził, ale jakby Wam ktos powiedzial że jestescie nikim i macie wypierdalac to co byście powiedzieli? Stali i kiwali głowa? Każdemu mogą puścic nerwy. A wszystko to przez inteligentną Ewe ktora podrobila podpisy katechety , zmoczyla kartke woda i podarła ... no po prostu geniusz!
Co do artykułów z SE.pl, zawsze dla mnie były jednym wielkim dziadostwem i ten artykuł też takim lipnym jest.
Marian K
13-06-2010, 22:45
Cytat:
"Ja z księdzem przecież nie spałam" - Ja też.
Swoja drogą nie wiedziałem że przespanie się kobiety z księdzem,czyni z niej dziwkę.
W takim razie jak nazwiemy faceta co się przespał z księdzem ?,może dziwak:)
marszull
13-06-2010, 23:26
Swoja drogą nie wiedziałem że przespanie się kobiety z księdzem,czyni z niej dziwkę.
W takim razie jak nazwiemy faceta co się przespał z księdzem ?,może dziwak:)
Dobrze ze niczego nie pilem albo nie jadlem, bo bym sie udusil ze smiechu, a nikogo nie ma w domu coby mi pomoc ;)
teraz jak ktos powie ale z Ciebie dziwak to bede to inaczej odbieral ;-)