Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: "Czarny" humor

Domyślnie

Malo nie spadlem z krzesla

Ja z księdzem przecież nie spałam

A tak serio to jesli idzie o sedno sprawyto ja, jako zaprzysiezony antykleryk-ateista sie wypowiadac nie bede.

Domyślnie

To ja może dorzucę jeszcze jeden artykuł - może nie jest to dobry temat, ale akurat mi kolega podesłał. Polecam szczególnie rodzicom:

http://www.debata.olsztyn.pl/index.p...yka&Itemid=123
    Pozdrawiam,
    kaktus
    (fotograf amator - w JPEGach robię)

Domyślnie

Czego to ludzie nie wymyślą, żeby w prasie zabłysnąć

jarek13
    Gość

Domyślnie

He, he. Tytuł adekwatny do treści.

Domyślnie

Wydaje mi się, że ten komentarz najlepiej oddaje przemilczaną kwestie "pokrzywdzonej" strony:

łodzianka Czerwiec 6, 2010, 19:57
    Dziwnym trafem nie opisano jak nabluzgała na niego kochana pani Basia! A jej córeczka Ewa nakłamała mamusi i teraz wieeelka afera. Bo przecież jak się nie chodzi do kosciola a chce sie miec bierzmowanie to trzeba cos wymyslic. Fakt- Ksiadz przesadził, ale jakby Wam ktos powiedzial że jestescie nikim i macie wypierdalac to co byście powiedzieli? Stali i kiwali głowa? Każdemu mogą puścic nerwy. A wszystko to przez inteligentną Ewe ktora podrobila podpisy katechety , zmoczyla kartke woda i podarła ... no po prostu geniusz!
    Co do artykułów z SE.pl, zawsze dla mnie były jednym wielkim dziadostwem i ten artykuł też takim lipnym jest.

Domyślnie

Cytat:
    "Ja z księdzem przecież nie spałam" - Ja też.

Swoja drogą nie wiedziałem że przespanie się kobiety z księdzem,czyni z niej dziwkę.
    W takim razie jak nazwiemy faceta co się przespał z księdzem ?,może dziwak

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marian K Zobacz posta
    Swoja drogą nie wiedziałem że przespanie się kobiety z księdzem,czyni z niej dziwkę.
    W takim razie jak nazwiemy faceta co się przespał z księdzem ?,może dziwak
    Dobrze ze niczego nie pilem albo nie jadlem, bo bym sie udusil ze smiechu, a nikogo nie ma w domu coby mi pomoc

teraz jak ktos powie ale z Ciebie dziwak to bede to inaczej odbieral

Uprawnienia umieszczania postów